Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To mi je jasne ze sa bavime o kompletnom zrkadle ja len hovorim ze pouzijem iba motor :D Potreboval by som este panel kurenia , deti mi polamali ovladanie privodu vzduchu, ak mas manual a urcite si spomeniem este na par drobnosti. Cena je na tebe :super

Odesláno
To mi je jasne ze sa bavime o kompletnom zrkadle ja len hovorim ze pouzijem iba motor :D Potreboval by som este panel kurenia , deti mi polamali ovladanie privodu vzduchu, ak mas manual a urcite si spomeniem este na par drobnosti. Cena je na tebe :super

Mam ditalni topeni a klimu.Zrcatko za 300kc?

Odesláno
Hej potrebujem. To kozene vrecko co je pripnute pod riadiacou pakou a plastove krytky bezpecnostnych pasov v strednom rade , tie horne :myslim

Ty kryty mam ale tu kozenku koupis i navou za 180kc jako ja,cervena je za priplatek nekde na netu jsem ji koupila

Odesláno
`Mam celeho Peu 806 na dily vcetne sedacek a interieru,2,1 TD.Neco uz je ale pryc.

Nefunguje ani mechanická část dohromady s elektronickou částí v levých dveří u řidiče. Rád bych koupil tuto krabičku a s oběma ovládání na 806.

Odesláno
`Mam celeho Peu 806 na dily vcetne sedacek a interieru,2,1 TD.Neco uz je ale pryc.

prevodovka ešte je? a cena?:myslim

Prevodovka je,cenu navrhni

zaleži na stave /blbne mi 3 synchron/ 100€ by bolo ok?plus pošta samozrejme:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...