Robert Boček Odesláno 26. květen 2016 Odesláno 26. květen 2016 pravě že to nedava divne zvuk pri stlaceni spojkove pedalu..az pri zasunuti rychlostniho stupne..je podivujici že to dela..a ztoho jakoby to fungovalo spravně... Citovat
ferinko2 Odesláno 26. květen 2016 Odesláno 26. květen 2016 ..je podivujici že to dela..a ztoho jakoby to fungovalo spravně... Tak tomu ani boh nerozumie..... Citovat
Lubo§ Odesláno 27. květen 2016 Odesláno 27. květen 2016 tak ked to robi pri radeni tak synchronyzacia je rozbita ale ked to robi aj pri zaradenom stupni ze uz tam mas napriklad 3 tak to budu loziska v prevodovke Citovat
Robert Boček Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 Tak opět sem se svezl busem..bylo mi řečeno že je to ložisko spojky..a vyměnit komplet celou..spojku..v peugeotu ve slatině..mi řekli cena s praci 13 000kč Citovat
Lubo§ Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 To je jasne ze treba vymenit vsetko naco menit jednu vec ked mozes vymenit vsetko preca len je to dost narocne vybrat prevodovku Citovat
Bedatravnik Odesláno 22. duben 2017 Odesláno 22. duben 2017 Ahoj mate nekdo fotky kde vyvrtavate diry pro privareni matek napravnice? Kdyztak prosim na martin.travnicek@email.cz.Dekuji je to na 2.0hdi 100kw ale asi je to u vsech stejne nebo jestli ma nekdo jiny zpusob sem s nim diky Citovat
Doctor Who Odesláno 22. duben 2017 Odesláno 22. duben 2017 Tak toto by mě taky zajímalo, neboť to budu muset řešit také. Citovat
Zodiak Odesláno 23. duben 2017 Odesláno 23. duben 2017 Mám kliku, že automat nemá spojku..... Citovat
majki10dk Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 Ahojte. Mám motor rfn s automatom a tečie gufero kľuky. Dá sa realizovať výmena bez demontáže napravnice. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 (upraveno) myslím, že u 807 se vytahuje celý agregát--motor s převodovkou--, a až pak se sundává převodovka, a při jednom se dělají žhavky atd., prostě na co není normálně přístup... Upraveno 11. červen 2020 uživatelem ozzy56 Citovat
radekbambus Odesláno 12. červen 2020 Odesláno 12. červen 2020 Zdarec, benzín 2,0 RFN, vyměněna spojka LUK sada komplet. Po výměně sady se spojkový pedál vracel jen asi do 3/4 od podlahy (když se podebere pedál nohou nebo zatlačíme na páku z převodovky, jde až nahoru, do stejné úrovně jako brzda), tak výměna komplet hydrauliky, ale problém trvá. Odvzdušněno! Už si nad tím lámeme hlavu asi měsíc. Rozjezdy bez problémů, i do prudkého kopce, řazení taky. Máte někdo s tímto zkušenost ? Citovat
radekbambus Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 (upraveno) pružiny jsme taky zkoušely, dvě, rozdíl v délce mezi něma je cca 2 cm (když je venku), s jednou i druhou pořád stejný. jo a spojka při rozjezdu spíná tak 3-4 cm od podlahy(jak má), ale jak je v té nepřirozené horní poloze, tak stačí tak 1-2 cm šlápnout a klouže Upraveno 13. červen 2020 uživatelem radekbambus Citovat
radekbambus Odesláno 16. červen 2020 Odesláno 16. červen 2020 tak snad vyřešeno. z pedálu je takovej kus ohnuté pásoviny a na ní je čep, co se na něj nacvakne vrch pístku hl. válce, no a jak je to navařeny na pedálu, tak praskl svar a celé se to vyklonili do vrchu a špatně to chodilo a zároveň to rozlamovalo ten pastovej vrch pístku. dokud se to nevymontuje z auta, není šance na to přijít. vyměnily jsme pedál a zatím funguje, tak snad to někomu pomůže, až bude dumat jako my. marcel307, ferinko2 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.