Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hledáme odborníky na 307 cc i 307 obecně na výpomoc s reportáží o tomto autu do SM

Recommended Posts

Odesláno

Vážení členové,

hledáme odborníky na 307 cc i 307 obecně na výpomoc s reportáží o tomto autu do světa motorů příští týden.

Kdo by měl zájem a ochotu se zúčastnit krátkého dotazování, případně sepsání nejčastějších závad a problémů s 307 a ideálně 307 cc konkrétně.

Prosím zasílejte mi kontakt na Vás do SZ, ten já následně předám redaktoru světu motorů Radku Musilovi, který si Vás už zkontaktuje sám.

Odesláno

Můžu poskytnout informace o 1.6i a 2.0 Hdi - tedy nějaké provozní zkušenosti a závady. Ale určitě nejsem schopen se fyzicky něčeho účastnit. Vyplnit dotazník, napsat nějaké info není problém.

Odesláno

Pro mnohé dotazy musím zdůraznit, že nejde o fyzickou účast někde, spíš o výměnu několika mailů, maximálně krátký telefonát... :papa

Odesláno

Přijde na to, co si kdo představuje pod označením \"odborník\". Já mám moji 307 více než 6 let, ale je takřka bezproblémová (ťuky ťuky na dřevo), takže je otázka, zda je z pohledu redaktora SM o co se dělit. Pozitivních dojmů, těch bych měl dost :D:papa

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...