brizzolit Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 nevie mi tu niekto povedat ktory servis Peugeot je fakt ze dobry? nakolko ten v nasom meste za vela nestoji (nebudem menovat) mam totiz problem so 407-mou s buchotom od zadnej napravy,, stale sa vyhovaraju ze tam nic neni a ze oni ani nic nepocuju co je blbost lebo je to pocut a dost hlasno,, moc im neverim nakolko ked mi piskali brzdy povedali ze to mali rozobrate a ze vsetko v pohode,, (no piskalo to stale) potom som si to kukol sam a brzdova dosticka bola rozlepena a preto piskala lebo sa opierala o kotuc (pochybujem ze tie brzdy vobec mali rozobrate, to by aj slepy videl ze to je rozlepene),, no do naprav sa nerozumiem,, poradte mi nejaky super servis dakujem Citovat
ferinko2 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Na nápravu nepotrebuješ originál servis. Citovat
brizzolit Odesláno 10. červenec 2014 Autor Odesláno 10. červenec 2014 to mi je jasne, ale bol som aj v inych servisoch a nikto nevie nic najst, samozrejme vsetko je v poriadku,, bol som asi v 8-mich servisoch co su na okoli,,, a preto som chcel orginal lebo kazdy mi tvrdil ze tam nema co buchotat,, a v dalsom som navrhol ze nech pozru spodny čap lebo ze ten sa zvykne vybuchat,, a povedali ze na 407 spodny cap neni a ked som to kukal v servisnom manualy tak predsa tam je,, preto som chcel orginal ze oni mozno poznaju tie peugeoty trosku viac ako bezne servisy,, ale ak mas nejaky servis co fu fakt odbornici tak porad a pojdem tam lebo to buchotanie ma uz pripravi o rozum,,, Citovat
miroja Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Uvolnenu rezervu, uvolneny naklad,naradie, lekarnicku alebo nieco podobne v kufri si vylucil? Neber to ako provokaciu, len niekedy sa ten zvuk da tazsie identifikovat odkial vlastne vychadza. Citovat
koblih69 Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 a nejen to, u 407 SW klepe třeba i zadní sklo a pod. Citovat
brizzolit Odesláno 25. červenec 2014 Autor Odesláno 25. červenec 2014 vsetko toto som odkontroloval a nic z toho nehrkoce, ziadne sklo, ani lekarnicka, ani rezerva, toto som kontroloval ako prve... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.