Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj u své 406 jsem měnil olej a po otočení klíčku kdy mi ma ukazovat hladinu oleje ukazuje ze v motoru není olej...

Olej po vrchní měrou je...

Na palubním PC nepipne hláska ze je malo oleje....

Čidlo vyměnit nebo jde nějak vyčistit?

Diky

[upravil dne 6/7/14 21:21 od Charlie 1]

Odesláno

no, to cidlo jsou jen dva tenounky dratky, aspon u LFY motoru, mozna se prerusily. Ja si cidlo ted pri GO motoru dodelal a zjistil jsem, ze zase nemam natazeny kabely v hlavnim svazku od konektoru pod baterkou k budikum :D

Odesláno

Před časem jsem měl něco podobného dojdu ráno otocim klíčkem a žádný olej,na merce normální stav,v sevise mi řekli že snímac je tenká trubicka a jak se do ní dostane vzduch hlásí to blbostí,po zahrati a ujetých kilometrech se to spravilo

Odesláno

mám MUX a 5 budíků na přístrojovce tzn.i teplotu oleje ,která taky nefunguje,ručička se zvedne o 2mm a tam zůstane stát...tzn.že něměří...bere si to teplotu oleje pro budíky z toho čidla hladiny oleje?nebo je tam někde ještě jiné čidlo?

po kolika km se to spravilo?

Odesláno

Charlie, teplota oleje je zvlášť, to čidlo mi nechával Pe.tr asi za 1800 po slevě ve zdibech, montovalo se zpředu olejové vany, budeš tam mít takový malý výpušťáček

doplněno: tohle je stav pro 406 kupé starý model..... mux verzi jsem nikdy neměl, snad ti to pomůže

[upravil dne 8/7/14 14:47 od punkac]

Guest servisman
Odesláno

Nejsem si jist ,ale nový model má jedno čidlo ,kde je jak teplota tak množství oleje-čidlo se třemi piny , jen u starýho modelu bylo čidlo teploty oleje zvlášt / to jsem si třeba já u 1,8 dodělával,OK406 jen místo zátky dal čidlo teploty.

Odesláno

dělal jsem výměnu oleje,a přetěsnovala se vana sakl olej....

čemu nerozumíš koblih69?

servisman z nahradního motoru co mám doma jsem odělal to čidlo a má 3 piny jak píšeš...

budík teploty oleje a to čidlo asi svoji pojistku mít nebude,to je asi blbost....

Odesláno

a že byla vana dole má jakou spojitost?

zítra jde auti na zvedák,zkontrolují se kabely,čidlo a uvidí se popřípadě se zkusí dát jiné...

ještě zkusím odpojit do rana baterku,jestli se to čidlo nevzpamatuje,jak mi poradil Lihous a uvidíme...

[upravil dne 8/7/14 19:31 od Charlie 1]

[upravil dne 8/7/14 19:34 od Charlie 1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...