Kubajz.B Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Koukám, že dnes se konkurenční boje nedělají poctivou prací, ale pomluvama. A ten konkurenční boj tu vidíš přesně kde? Já tu vidím jen upozornění na matláka a lháře, žádné konkurenční nabídky nikde nevidím. presne Oddie, ale upozornovat tady, ze neco udal na houby atp. Je zbytecne. Inteligentni a proziravy clovek si o tom bude umet udelat spravny nazor. Ostatni ho tady budou stejne dal akorat opevovat Citovat
brixtr Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Takový nenápadný téma a hned jak ma pres 200 odpovědi no já zadní ze vas to baví :-( Citovat
Moby89 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 ivo:ac to tady asi budeme malinko za*irat OT(myslim ze uz je to jedno:D) ja to nezpochybnuju co o motorech vis. Jen me zajimalo cemu kdo rika sportovni motor. Citovat
poldiss Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Nezlobte se na mě, ale Kubajz.B, neprotiřečíš si teď trochu? A to upozornění, oddie vidíš kde? Já vidím jen vlákno plný osočování a nadávek. Kdyby alex44 nepřišel jako \"někdo, kdo nic neví\", ale místo toho přišel s tím, že straki dělá to a to špatně a ukázal by svojí práci, hned by to mělo nějakou váhu. Tohle není nic víc než devítistránkový vlákno prakticky o ničem. Citovat
oddie Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 K srabské formě toho upozornění už jsem se vyjádřil, na obsahu to ale nic nemění. Citovat
brixtr Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Blbne mi tablet nebo tady bylo neco o policajtech??? Citovat
oddie Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Neblbne ti tablet, pan hrdina to zase rychle smazal. Citovat
brixtr Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Uff a ja si rikal diky oddie. Straki007: to ze napises takovouhle hovadinu to uz se musim fakt smat promin :D:D Vyhrozovat ze to cely das na pcr to si prepisk nemyslis? [upravil dne 7/7/14 12:42 od brixtr] Citovat
Hauke Ivo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 A kdo co napsal? Moby: pres SZ nemám problém s přibližným poskytnutím bližších informací aby jsisi mohl udělat obrázek ;-) Citovat
Moby89 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 ivo: klidne pro zajimavost posli. Rad si poctu;) Citovat
Guest Džůny Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 To je zase debata. Výměna motoru za dva měsíce, s nekomunikováním, zničeným lakem a za 22 tisíc? Uf. Kdyby platil on tobě, tak by to sedělo… obhajovat něco takového je čirá hloupost. Snad se dočkám doby, kdy se tady zase budou řešit auta. Citovat
Tom_206 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Ivo: psal, že to hezký 40 stránkový počtení předá PČR, ať si taky počte Proto to tak honem rychle smazal Citovat
Hauke Ivo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Jé tak klidně, předpkládám že by to bylo kvůli poškození dobrého jména, ale to by musel pak dokázat že něco umí a že všechno co tvdí je pravda... Citovat
lubosch Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 alex44: Zdar, za kolik mi uděláš na p807 čip + FAP + EGR ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Tom_206 : se lekl že by v tom spisu našli něco i na něj ne ? Citovat
brixtr Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 A je to tu cekal sem kdy tady bude dotaz na praci Citovat
Tom_206 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Stibto: Asi tak nějak Ale to ví jen jeho svědomí a ti, co s ním mají zkušenost. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Lubosch, spíš by ses ěl zeptat co všechno je v ceně :-D Citovat
lubosch Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Lubosch, spíš by ses ěl zeptat co všechno je v ceně :-D Jasně, myslím s kompletním, záručním a pozáručním servisem. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 To nemyslím, ale je rozdíl když si generický chiptuner řekne 5000 za fapoff (vymlátím jen keramiku z fapu a vypnuto, bandaska po fapu tam zůstane) ergoff (egr elektronicky vyřadím z činosti, ale nedojde k jeho mechanickému zaslepení) a chip (naleju před barákem staženou mapu a v tý se trochu pohrabu a by to vypadalo) Nebo když si řekne podstivý chiptuner 10.000 za fapoff (vypnu kompletní systém fapu, včetně fáze regenerace, odstraním celý fap a místo něj navařím rovnou trubku) egroff (vypnu elektronicky egr a dám záslepku aby nemohlo dojít k průniku spalin do sání) a chip (auto jde na dynamometr, zkontroluje se jeho stav diagnostikou, změří se výkon před úpravou, nahraje se do auta předpřipravená mapa která se následně na dynamometru doladí aby bylo dosaženo optimálního výkonu v celém spektru otáček) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.