Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vzdyt tohle co jsi sem dal nedava rozum.

Ja nefetuju nepiju a ani nehulim.

Tohle jsem si netroufl udelat ani kdyz jsem zacinal.

To je total bez logiky.

Proc teda nedas ty soubory co porovnavas???

Tady chces pomlouvat a spinit ale tohle co posilas neni dukaz ale spinave pomluvy.

Odesláno

Dlouho byl klid co :roll

Řekl bych že straki po tobě chce normální věc, když už ti to měl teda dělat aby se mohl obhajovat.

Akorát tady děláš rozbroje.Pošli mu to a pak se můžeš dohadovat dál ale takhle je to jen pomlouvání bez důkazů!!!

Odesláno

Vždyť se stačí podívat na jeho mail - diagtech@seznam.cz Uvedené bydliště Praha a IP v Plzni, je jasný že je to zase jen nějakej radoby konkurent nebo tak něco

A tohle že by byl taky on? http://checksum.cz/forum/search.php?search_author=DIAGTECH&sid=2e8f1728badef40b49f8864e8622572d

Asi budu muset kontaktovat admina z checksum fora že tam má nejspíše borce s několika registracema, nebo že by jen náhoda

[upravil dne 5/7/14 12:25 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Pan Martin z Plzně se zdá být odborník, který evidentně zkoušel něco chipovat, posral to, neví co s tím a touto cestou zkouší dostat ze Strakiho jeho know-how :D

Jinak Martine, Peugeot má filtr pevných částic nazvaný FAP a ne DPF. Být tebou, tak zůstanu u chipování koncernů, přece jen Peugeot je jiná liga :D

Odesláno

Tak za chvili dam video.

Nedalo mi to a udelal jsem si cas.

Ty dva dumpy co tam mas jsou naprosto jine!!!!!!!!!!!

A nebo jsi opravdu clovek ktery chipuje 12 let a je ti 25.Tzn blud.

Nemas dohromady nic podlozene a snazis se tady neco shazovat.

Ano mas pravdu ze to co jsi poslal na chksm forum je blud.

Ale tvuj blud ktery jsi nekde vyhrabal....

Odesláno

To pojmenování a popis mapy(číslo HW a SW) je mi hoodně povedomý a pokud je to opravdu ta stejná tak je to na 100% z auta co dělal straki..... víc psát nemá cenu a počkám si až se ozve nový majitel auta z kterýho to je stáhnutý...

Odesláno

Na videu v case 2:29 mam seznam vsech (myslim) 406.Je jich tam cca 65 a vsimnete si ze je tam jenom jedno jedine auto s tim softem ktery ma byt \"nasem\" aute.

A je to 406 coupe ktere jsem tady delal jednomu clenovi z Mostu.

Pokud toho dotycneho nemam ulozzeneho v kompu tak jsem ho bohuzel nedelal.

Mam komplet udaje vsech (1628 aut) ktere jsem delal.Ktere tam nemam jsou auta co delam pro polaky a kluky z Velke Britanie.Ti mam zvlast.

Takze zacinam mit i pocit jestli to neni spis neco uplne jine.

Lidi kterim upravuji moc dobre vedi a vidi ze auto necoudi.

A dokonce nejsem si vedom toho ze by mi nekdo telefonoval ohledne kourivosti u 406 2,2 HDI.

Odesláno

Straki: práve,že to bude to auto...Původní majitel co s tím byl u tebe to prodal a má to novýho majitele... byla by to velká náhoda kdyby to bylo jiný auto s tímhle HW a SW...

Odesláno

Tak to pozor.

Toto auto jsem upravoval jednomu clenovi pred cca dvounma rokama.

Presne 9 cervan 2011.

Poprve.

Pak dalsi uprava 29 kvetna 2012

A naposled 5 rijna 2013.

Porad se pridavalo.

Majitel byl na to upozornovan!!!!!

A nemelo by hulit jo ?????

Mohl bych vam sem poslat i origo soft ktery tam patri a ktery byl vtazeny.....

Ale ja na to co?

Proto jsi tolik otravoval pres SZ.

PS: Ten soft s kterym to porovnavate nepatri do toho auta proto vam to nesedi..

pokud je majitel fer tak sem napise co vsechno jsem mu delal.

Napriklad to ze se tam rovnali km protoze to melo 690 tkm !!!!!

[upravil dne 5/7/14 20:55 od straki007]

Odesláno

Přesně tak, proč jsi to nechal být? Potom jsem píše nějaký Alex ještě s mokrou registrací, že Straki je prase, to ale promiň, je trochu přehnaný, nemyslíš? Každý se splete, ale věřím tomu, že Straki by ti to upravil a byl by klid.

Alexi, na to, že to děláš tak dlouho, tak by ti mohlo být známo, že v PSA je FAP filtr. Ten tvůj si nech u koncernu. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...