Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Opustil nás kamarád... - Poslední rozloučení ve středu 9.7.2014 v Trutnově

Recommended Posts

Odesláno

Taky dorazím, pojedu sám z Prahy (odjezd 8:30 Kobylisy/Ládví), přes Černý Most, D11 na HK. Bez problémů můžu vzít dva lidi (tam i zpět) a kdyby bylo třeba, vyndám dětskou sedačku.

Nápad (asi pro Schreeka) - nemohl bys, prosím, zajitit klubko té černé stužky na antény, ať je pro všechny a nemusíme každý zvlášť shánět? Nemyslím, že by ji někdo z nás měl běžně doma v šuplíku... Ale jenom nápad. Anebo víš co? Já se po ní zítra večer cestou z kanceláře podívám sám, snad večer seženu, a přivezu.

Edit: Na doporučení Medvěda (že prý mezi HK a Jaroměří frézují jak vzteklí), pojedu spíš R10 a přes Jičín. Stále mám nejméně jedno místo volné.

Výše uvedené je sice částečně off topic, ale i na tom je vidět, že klub lidi spojuje...

[Edited on 7/7/14 15:32 by Veverka]

Odesláno

Veverka: díky za info o Jaroměři, chtěl jsem tam tudy jet... jinak s tou stužkou dobrej nápad, akorát že já nemám anténu :/ tak budu muset najít jiný řešení...

Scratch: myslim si že je asi jedno jakým autem přijedeš... hlavně že budeš TY a jestli mě to auto rád tak o to líp ;)

[upravil dne 7/7/14 15:39 od skuci]

Odesláno
Taky dorazím, pojedu sám z Prahy (odjezd 8:30 Kobylisy/Ládví), přes Černý Most, D11 na HK. Bez problémů můžu vzít dva lidi (tam i zpět) a kdyby bylo třeba, vyndám dětskou sedačku.

Nápad (asi pro Schreeka) - nemohl bys, prosím, zajitit klubko té černé stužky na antény, ať je pro všechny a nemusíme každý zvlášť shánět? Nemyslím, že by ji někdo z nás měl běžně doma v šuplíku... Ale jenom nápad. Anebo víš co? Já se po ní zítra večer cestou z kanceláře podívám sám, snad večer seženu, a přivezu.

Edit: Na doporučení Medvěda (že prý mezi HK a Jaroměří frézují jak vzteklí), pojedu spíš R10 a přes Jičín. Stále mám nejméně jedno místo volné.

Výše uvedené je sice částečně off topic, ale i na tom je vidět, že klub lidi spojuje...

[Edited on 7/7/14 15:32 by Veverka]

Pokud by bylo místo,tak bych se s Tebou svezl,tedy jestli pojedeš přes Jc.

Odesláno

Tak jsem si nakonec také vyjednal volno. Tady je to už nějaké nepřehledné - je ještě nějaké místo z/do Prahy ? Případně mohu jet svým autem a 1-2 lidi ještě vzít sebou. Praha-Trutnov mají být 2h cesty tak bych vyrážel před desátou z Prahy.

Odesláno

Pro Prazaky a ostatni co se chteji pridat a jet s nami, odjezd v 10:05 od Makra (zadni parkoviste) smer MB, Jicin, Nova Paka a Trutnov. Cestou muzeme posbirat dalsi auta :)

Veverko, jedes zbytecne brzo, prijed na 9:45 k nam k Makru, zadni parkoviste :)

cernou stuzku kupuje i Paul Jane, tak at toho zase nemame mraky :)

[upravil dne 7/7/2014 16:08 od Scratch]

Odesláno

Tak to šlo rychle - se mnou jedou: Medvěd, Mildasek, Milan+ takže hlásím plno, leda jednu tenkou slečnu dozadu doprostřed.

Odjezd 9:30 hod. => R10 => Jičín => Ono/Trutnov (zbytek SZ).

Edit = čas odjezdu - sorry, byl jsem o hodinu jinde.

Scratchi, ano, spojíme se s váma u Makra, ale odjezd bych viděl raději s rezervou od Makra v 9:45, ať nemusíme hnát a křečovat v případných kolonách. Chceme přece dojet \"piánko\"...

[Edited on 7/7/14 15:57 by Veverka]

Odesláno
Pro Prazaky a ostatni co se chteji pridat a jet s nami, odjezd v 10:05 od Makra (zadni parkoviste) smer MB, Jicin, Nova Paka a Trutnov. Cestou muzeme posbirat dalsi auta :)

Veverko, jedes zbytecne brzo, prijed na 10 k nam k Makru :)

cernou stuzku kupuje i Paul Jane, tak at toho zase nemame mraky :)

OK tak ja se predbezne pridavam se svym poskrabanym modraskem ty uz mas Jirko teda plno v auticku ?

Jinak blbej dotaz (ale radeji se zeptam) - spolecensky oblek predpokladam samozrejmosti. Byl jsem na pohrbu jen 1x asi pred 13 lety :mad:

Odesláno

ja budu mit cernou kosili a cerne kalhoty. Vice bych to asi nehrotil.

telefon na me je 732 273 032

My tam budeme kolem te 9:45 a v 9:50 fakt odjezd. I tak pokud bude nejake drobne zpozdeni, tak nevadi, sraz v Trutnove je na 12 a obrad ve 13 a je to opravdu kousek, takze rezerva je velika.......

post-5813-14109638594219_thumb.jpg

[upravil dne 7/7/2014 16:07 od Scratch]

Odesláno

Jasný super (co se obleceni i srazu u Makra tyka). Jinak tedy plati ze mam 1-2 volna mista . Vic ne pak uz to auto nejede vubec.

Odesláno

já si vzal celý den volna do práce se vracet nebudu takže klidně pak posedím bude-li zájem

Odesláno

Rád posedím. A pokud já, tak i mí 3 spolucestující.

Snad nebude kam spěchat, když jde o Džáňovu poslední cestu...

Odesláno

Stibto: hele jedině že by se to udělalo tak, že já bych nabral v Jičíně Milana + a tebe vzal Veverka ;) já jedu v autě sám ;) ale jestli už je to nějak na tvrdo domluvený to nebudu hrotit...

Odesláno

Z mýho pohledu by to šlo, domnívám se, že Milanovi+ je to +/- jedno, ale nebudu mluvit za něj. Ať se rozhodne sám. Držím tedy místo pro Milan+ nebo StibTo.

[Edited on 7/7/14 16:33 by Veverka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...