Guest minimaxa Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Dnes jsem si domluvil v práci volno, Minimaxa dorazí taky... Citovat
Veverka Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Taky dorazím, pojedu sám z Prahy (odjezd 8:30 Kobylisy/Ládví), přes Černý Most, D11 na HK. Bez problémů můžu vzít dva lidi (tam i zpět) a kdyby bylo třeba, vyndám dětskou sedačku. Nápad (asi pro Schreeka) - nemohl bys, prosím, zajitit klubko té černé stužky na antény, ať je pro všechny a nemusíme každý zvlášť shánět? Nemyslím, že by ji někdo z nás měl běžně doma v šuplíku... Ale jenom nápad. Anebo víš co? Já se po ní zítra večer cestou z kanceláře podívám sám, snad večer seženu, a přivezu. Edit: Na doporučení Medvěda (že prý mezi HK a Jaroměří frézují jak vzteklí), pojedu spíš R10 a přes Jičín. Stále mám nejméně jedno místo volné. Výše uvedené je sice částečně off topic, ale i na tom je vidět, že klub lidi spojuje... [Edited on 7/7/14 15:32 by Veverka] Citovat
skuci Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Veverka: díky za info o Jaroměři, chtěl jsem tam tudy jet... jinak s tou stužkou dobrej nápad, akorát že já nemám anténu :/ tak budu muset najít jiný řešení... Scratch: myslim si že je asi jedno jakým autem přijedeš... hlavně že budeš TY a jestli mě to auto rád tak o to líp [upravil dne 7/7/14 15:39 od skuci] Citovat
Mildasek Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 I ja mam vyrizene volno.. Cernou stuzku kdyztak mam.. [upravil dne 7/7/14 15:44 od Mildasek] Citovat
Milan+ Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Taky dorazím, pojedu sám z Prahy (odjezd 8:30 Kobylisy/Ládví), přes Černý Most, D11 na HK. Bez problémů můžu vzít dva lidi (tam i zpět) a kdyby bylo třeba, vyndám dětskou sedačku. Nápad (asi pro Schreeka) - nemohl bys, prosím, zajitit klubko té černé stužky na antény, ať je pro všechny a nemusíme každý zvlášť shánět? Nemyslím, že by ji někdo z nás měl běžně doma v šuplíku... Ale jenom nápad. Anebo víš co? Já se po ní zítra večer cestou z kanceláře podívám sám, snad večer seženu, a přivezu. Edit: Na doporučení Medvěda (že prý mezi HK a Jaroměří frézují jak vzteklí), pojedu spíš R10 a přes Jičín. Stále mám nejméně jedno místo volné. Výše uvedené je sice částečně off topic, ale i na tom je vidět, že klub lidi spojuje... [Edited on 7/7/14 15:32 by Veverka] Pokud by bylo místo,tak bych se s Tebou svezl,tedy jestli pojedeš přes Jc. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Tak jsem si nakonec také vyjednal volno. Tady je to už nějaké nepřehledné - je ještě nějaké místo z/do Prahy ? Případně mohu jet svým autem a 1-2 lidi ještě vzít sebou. Praha-Trutnov mají být 2h cesty tak bych vyrážel před desátou z Prahy. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Pro Prazaky a ostatni co se chteji pridat a jet s nami, odjezd v 10:05 od Makra (zadni parkoviste) smer MB, Jicin, Nova Paka a Trutnov. Cestou muzeme posbirat dalsi auta Veverko, jedes zbytecne brzo, prijed na 9:45 k nam k Makru, zadni parkoviste cernou stuzku kupuje i Paul Jane, tak at toho zase nemame mraky [upravil dne 7/7/2014 16:08 od Scratch] Citovat
Veverka Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Tak to šlo rychle - se mnou jedou: Medvěd, Mildasek, Milan+ takže hlásím plno, leda jednu tenkou slečnu dozadu doprostřed. Odjezd 9:30 hod. => R10 => Jičín => Ono/Trutnov (zbytek SZ). Edit = čas odjezdu - sorry, byl jsem o hodinu jinde. Scratchi, ano, spojíme se s váma u Makra, ale odjezd bych viděl raději s rezervou od Makra v 9:45, ať nemusíme hnát a křečovat v případných kolonách. Chceme přece dojet \"piánko\"... [Edited on 7/7/14 15:57 by Veverka] Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Pro Prazaky a ostatni co se chteji pridat a jet s nami, odjezd v 10:05 od Makra (zadni parkoviste) smer MB, Jicin, Nova Paka a Trutnov. Cestou muzeme posbirat dalsi auta Veverko, jedes zbytecne brzo, prijed na 10 k nam k Makru cernou stuzku kupuje i Paul Jane, tak at toho zase nemame mraky OK tak ja se predbezne pridavam se svym poskrabanym modraskem ty uz mas Jirko teda plno v auticku ? Jinak blbej dotaz (ale radeji se zeptam) - spolecensky oblek predpokladam samozrejmosti. Byl jsem na pohrbu jen 1x asi pred 13 lety Citovat
Medvěd Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Tome - jedu v černých kalhotech a světlé košili, sako nemám Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 ja budu mit cernou kosili a cerne kalhoty. Vice bych to asi nehrotil. telefon na me je 732 273 032 My tam budeme kolem te 9:45 a v 9:50 fakt odjezd. I tak pokud bude nejake drobne zpozdeni, tak nevadi, sraz v Trutnove je na 12 a obrad ve 13 a je to opravdu kousek, takze rezerva je velika....... [upravil dne 7/7/2014 16:07 od Scratch] Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Jasný super (co se obleceni i srazu u Makra tyka). Jinak tedy plati ze mam 1-2 volna mista . Vic ne pak uz to auto nejede vubec. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2014 Autor Odesláno 7. červenec 2014 Posezení po obřadu je zamluveno zde - http://www.podlekarnou.cz/ ve středu od 14:00 rezervace pro 20lidí, takže kdo bude chtít zavzpomínat a posedět, připadně se najíst tak je možno Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 já si vzal celý den volna do práce se vracet nebudu takže klidně pak posedím bude-li zájem Citovat
Veverka Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Rád posedím. A pokud já, tak i mí 3 spolucestující. Snad nebude kam spěchat, když jde o Džáňovu poslední cestu... Citovat
skuci Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Stibto: hele jedině že by se to udělalo tak, že já bych nabral v Jičíně Milana + a tebe vzal Veverka já jedu v autě sám ale jestli už je to nějak na tvrdo domluvený to nebudu hrotit... Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 skuci : jo to by asi slo ale Veverka vyrazi zbytecne brzo Citovat
Veverka Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Z mýho pohledu by to šlo, domnívám se, že Milanovi+ je to +/- jedno, ale nebudu mluvit za něj. Ať se rozhodne sám. Držím tedy místo pro Milan+ nebo StibTo. [Edited on 7/7/14 16:33 by Veverka] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.