Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 4. 11. 2025 at 20:00, pavelu96 napsal:

Tak to na mě zkouší i z Německa :bacha

Herion Hans Peter <herionhanspeter399@gmail.com>

13:51 

komu: mně

Mohu vám nabídnout kc2,300 za to a poštovné do Germany? Pokud ano, napište mi prosím své celé jméno a IBAN pro platbu.

Herion Hans Peter
Kanalstraße 40, 22085 Hamburg, Germany

Thank you

15:32 

komu: Herion

Dobrý den,

Potvrzuji celkovou cenu, včetně poštovného, je 2300,- Kč.

Prosím, zašlete mi celou částku na můj bankovní účet.

Údaje příjemce:

Jméno: Pavel Divín

IBAN: CZ43 3030 0000 0015 9907 3031

BIC/SWIFT: AIRACZPP

Zboží odešlu ihned poté, co budou finanční prostředky plně připsány na můj účet.

Děkuji."

út 4. 11. 2025 v 13:51 odesílatel Herion Hans Peter <herionhanspeter399@gmail.com> napsal:

16:41 

Prosím, převeď na svůj účet částku kc2.300 včetně nákladů na dopravu. Dejte mi vědět, až obdržíte e-mail od mé banky s potvrzením platby o této transakci. Zkontrolujte své e-maily, zda nepřišlo potvrzení od First Direct Bank, a dejte mi vědět.

Thank you

Zde přišel email z neexistující banky:

image.png

Vaše schůzka byla přijata.

Dobrý den, Pavle Divine,

Okamžitá mezinárodní platba přijata od pana Heriona Hanse Petera.

Tento e-mail potvrzuje, že jste obdrželi okamžitou platbu ve výši 2 300,00 Kč od
Pan Herion Hans Peter prostřednictvím platební služby AUKCE First Direct Bank.

(Zboží)

Stav: Čeká na vyřízení

Zásady: Tuto platební metodu nelze z důvodu ochrany prodejce vrátit ani zrušit.

Stav transakce: Zahájeno, dokončeno na 99 %. Přečtěte si níže uvedené pokyny a postupujte podle nich k dokončení transakce.

Shrnutí této faktury

Informace o odesílateli:

Pan Herion Hans Peter
XXXX-XXXX-XXXX-8957

Informace o příjemci:

Pavel Divín
CZ43 3030 0000 0015 9907 3031
AIRACZPP

ID transakce
U-04J03293E5202820W

Nevyřízená částka: 2 300,00 Kč

Výše uvedená částka zahrnuje poplatek za dopravu zboží, což znamená, že jej musíme ručně schválit. Vzhledem k výši částky musíme podniknout další kroky k ochraně obou stran před online podvodnými aktivitami, abychom mohli tuto platbu uvolnit a připsat ji na váš bankovní účet.

Potvrzená dodací adresa:

Jméno: Herion Hans Peter
Tel.: +49308116692
Adresa: Kanalstraße 40, 22085 Hamburk, Německo.

Z bezpečnostních důvodů jsme zajistili, aby tento způsob platby nemohl být odesílatelem zrušen ani rozdělen. To vám zajistí, že peníze obdržíte po dokončení odeslání zboží a jeho vrácení nám s potvrzením o doručení/dokladem o doručení k ověření. Po obdržení zásilky/dokladu o doručení zboží vám bude na váš bankovní účet okamžitě připsána částka 2 300,00 Kč, abychom ji mohli OVĚŘIT a částku vám na váš bankovní účet připsat.

Tým First Direct Bank.
Děkujeme, že jste si vybrali naši službu. Jsme tu, abychom vám dobře sloužili.

Pavel <pavelu96@gmail.com>

17:42 

Email od vaší banky přišel, ale zásilku odešlu okamžitě poté, co mi celá částka [2300 CZK] bude připsána a ověřena na mém bankovním účtu. Zatím platbu nevidím připsanou. Jakmile peníze dorazí, budu Vás informovat a pošlu číslo pro sledování zásilky.

út 4. 11. 2025 v 16:41 odesílatel Herion Hans Peter <herionhanspeter399@gmail.com> napsal:

17:44 

Chápu, že jste obdržel e-mail s potvrzením platby od First Direct Bank, ale četl jste ho a rozumíte mu? Tak budete vědět, co dělat, abyste dokončil potvrzení platby pro celou částku, která bude následně uvolněna na váš účet. Prosím, pečlivě si e-mail přečtěte, abyste mu lepé porozuměl. Čekám na vaši odpověď… děkuji

17:54 

Velice dobře rozumím, o co se snažíte. Žádná seriózní banka nefunguje tímto způsobem. Pokud by platba byla skutečně provedena, peníze by byly připsány na můj účet a s bankou byste komunikoval Vy a ne já.  Pokud jste platbu skutečně poslal, měla by mi dorazit bez jakýchkoli dalších kroků. Peníze na účet nedorazily = platba nebyla provedena. Pokud peníze nepřijdou na můj účet, nebudu se dále zabývat touto konverzací.

A je klid... :papa

Tak pan Hanz se po půl roce probral a asi mu vadí, že jeho údaje předávám dalším podvodníkům :aut

Screenshot_20260418_123454_Gmail.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...