pavelu96 Odesláno 15. duben Odesláno 15. duben A mechanici nebudou mít co žrát... Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben V 4. 11. 2025 at 20:00, pavelu96 napsal: Tak to na mě zkouší i z Německa Herion Hans Peter <herionhanspeter399@gmail.com> 13:51 komu: mně Mohu vám nabídnout kc2,300 za to a poštovné do Germany? Pokud ano, napište mi prosím své celé jméno a IBAN pro platbu. Herion Hans Peter Kanalstraße 40, 22085 Hamburg, Germany Thank you 15:32 komu: Herion Dobrý den, Potvrzuji celkovou cenu, včetně poštovného, je 2300,- Kč. Prosím, zašlete mi celou částku na můj bankovní účet. Údaje příjemce: Jméno: Pavel Divín IBAN: CZ43 3030 0000 0015 9907 3031 BIC/SWIFT: AIRACZPP Zboží odešlu ihned poté, co budou finanční prostředky plně připsány na můj účet. Děkuji." út 4. 11. 2025 v 13:51 odesílatel Herion Hans Peter <herionhanspeter399@gmail.com> napsal: 16:41 komu: mně Prosím, převeď na svůj účet částku kc2.300 včetně nákladů na dopravu. Dejte mi vědět, až obdržíte e-mail od mé banky s potvrzením platby o této transakci. Zkontrolujte své e-maily, zda nepřišlo potvrzení od First Direct Bank, a dejte mi vědět. Thank you Zde přišel email z neexistující banky: Vaše schůzka byla přijata. Dobrý den, Pavle Divine, Okamžitá mezinárodní platba přijata od pana Heriona Hanse Petera. Tento e-mail potvrzuje, že jste obdrželi okamžitou platbu ve výši 2 300,00 Kč od Pan Herion Hans Peter prostřednictvím platební služby AUKCE First Direct Bank. (Zboží) Stav: Čeká na vyřízení Zásady: Tuto platební metodu nelze z důvodu ochrany prodejce vrátit ani zrušit. Stav transakce: Zahájeno, dokončeno na 99 %. Přečtěte si níže uvedené pokyny a postupujte podle nich k dokončení transakce. Shrnutí této faktury Informace o odesílateli: Pan Herion Hans Peter XXXX-XXXX-XXXX-8957 Informace o příjemci: Pavel Divín CZ43 3030 0000 0015 9907 3031 AIRACZPP ID transakce U-04J03293E5202820W Nevyřízená částka: 2 300,00 Kč Výše uvedená částka zahrnuje poplatek za dopravu zboží, což znamená, že jej musíme ručně schválit. Vzhledem k výši částky musíme podniknout další kroky k ochraně obou stran před online podvodnými aktivitami, abychom mohli tuto platbu uvolnit a připsat ji na váš bankovní účet. Potvrzená dodací adresa: Jméno: Herion Hans Peter Tel.: +49308116692 Adresa: Kanalstraße 40, 22085 Hamburk, Německo. Z bezpečnostních důvodů jsme zajistili, aby tento způsob platby nemohl být odesílatelem zrušen ani rozdělen. To vám zajistí, že peníze obdržíte po dokončení odeslání zboží a jeho vrácení nám s potvrzením o doručení/dokladem o doručení k ověření. Po obdržení zásilky/dokladu o doručení zboží vám bude na váš bankovní účet okamžitě připsána částka 2 300,00 Kč, abychom ji mohli OVĚŘIT a částku vám na váš bankovní účet připsat. Tým First Direct Bank. Děkujeme, že jste si vybrali naši službu. Jsme tu, abychom vám dobře sloužili. ____________________________________________________________________ Pavel <pavelu96@gmail.com> 17:42 komu: Herion Email od vaší banky přišel, ale zásilku odešlu okamžitě poté, co mi celá částka [2300 CZK] bude připsána a ověřena na mém bankovním účtu. Zatím platbu nevidím připsanou. Jakmile peníze dorazí, budu Vás informovat a pošlu číslo pro sledování zásilky. út 4. 11. 2025 v 16:41 odesílatel Herion Hans Peter <herionhanspeter399@gmail.com> napsal: 17:44 komu: mně Chápu, že jste obdržel e-mail s potvrzením platby od First Direct Bank, ale četl jste ho a rozumíte mu? Tak budete vědět, co dělat, abyste dokončil potvrzení platby pro celou částku, která bude následně uvolněna na váš účet. Prosím, pečlivě si e-mail přečtěte, abyste mu lepé porozuměl. Čekám na vaši odpověď… děkuji 17:54 komu: Herion Velice dobře rozumím, o co se snažíte. Žádná seriózní banka nefunguje tímto způsobem. Pokud by platba byla skutečně provedena, peníze by byly připsány na můj účet a s bankou byste komunikoval Vy a ne já. Pokud jste platbu skutečně poslal, měla by mi dorazit bez jakýchkoli dalších kroků. Peníze na účet nedorazily = platba nebyla provedena. Pokud peníze nepřijdou na můj účet, nebudu se dále zabývat touto konverzací. A je klid... Tak pan Hanz se po půl roce probral a asi mu vadí, že jeho údaje předávám dalším podvodníkům Hafity, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben No co ty jsi za hajzla.... Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.