Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bylo, i natáčet na mobil, i byl povolen kompakt s ne moc dlouhým ohniskem.. spíš mám videa, ale bez zvuku.. měl jsem v mobilu sluchátka na překlad, tak to nebralo zvuk :-( Zkusím něco dát na P Club na FB.

Odesláno

Já odjíždím za 30min, tak doufám, že bude sranda :D

Jinak očekávám něco v tomhle duchu

[upravil dne 29.6.14 13:18 od MJSytic]

Odesláno

bylo to fajn, jen ten čas mohli trochu natáhnout, byl jsem na tom prvním představení a po hodině a čtvrt bylo vymalováno.. :) ale Jezza a spol nezklamali.. :super

Odesláno

byl sem taky hned na 1. představení v pátek, a taky jsem to čekal delší.. Uteklo to hrozně rychle.

Mohla bejt mín nahlas muzika, aby šlo líp slyšet motory a český překlad. Třeba ty subaru sem skoro neslyšel, vipera taky moc ne :( překlad občas pobavil, když to řekli česky a tepv potom to řekl Jeremy a naopak, ale lepší než nic ;)

to nás z clubu moc nebylo teda :D

Odesláno

Protože jsem dneska v noci dostal narychlo dva lístky a díky práci jsem se tam nemohl podívat, tak tam šel brácha. Dost se mu to líbilo ale řikal že to bylo krátký. Ve výsledku ale to co se zde píše, píšou i lidi jinde takže něco na tom bude.

Odesláno

ja jsem byl celej vikend na okruhu v sosnovy kde byl evropskej mistrak v driftu. Sice mi TG uteklo ale nelituju. Pokecat s evropskyma spickama v jizde bokem a nechat se svezt po draze bylo proste peklo. Sorka za ot ale chtel jsem obhajit svoji neucast:D

Odesláno

moby89: drifty sem taky jednou navštívil.. možná proto mě \"show kaskadérů\" na Top Gearu nechala skoro chladnym :D myslim, že si viděl z aut víc a za pár korun :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...