Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chci se zeptat, jestli je normální když ráno nebo odpoledne v práci sednu do auta, nastartuji a auto se klepe (bu bu bu bu bu bu bu) rozjedu se a cca po 200 metrech když zastavím je to ok. Mohlo by to nýt žhavení? Nebo je to OK protože je auto studené.

Díky

Odesláno

Otáčky se drží na těch cca 800 neklesají ani nestoupají jsou ustálené.

Tak určitě to může být bububu nebo brbrbr :D. To zkoušení přidání plynu jsem nezkoušel zkusím hned zítra.

Co se týče vibrací jsou zřetelné celého auta, něco jako když je velkej motor a přidá se plyn tak se hejbe auto, jako v

(rychle a zběsile 2 (americká síla)) jenže méně. zítra to zkusím lépe popsat. možná je to jen než se dostane olej do pístů.

Nikdy jsem naftu neměl doteď jsem jezdil benzín

Odesláno

Přémo i to bre ke ke ke ke :D je možný. :D zkusím to nahrát a když tak ti to pošlu na maila.

Dnes ráno mi to nedělalo, ale je fakt, že cestou domu jsem to pořádně prošlápl a trochu to vytočil aby se trochu pročistil filtr.

Tak uvidím odpoledne až pojedu z práce.

Odesláno

Není spadený, jenom řemene zůstalo tak 1 cm oproti skoro plné šířce kola. Vyšrouboval se šroub na vačkovém kole. Naštěstí !!! se zapíchl do plastu, který toto kryje. Kolo se vyosilo . Výměna , sada rozvodů, rozvodové kolo, šrouby, plastové kryty, unašecí kolo mezi vačkou a rozvodovým kolem.

Vzhledem k tomu, že jsme měli s kolegou stejné motory ve 407 a u obou se toto stalo jak přes kopírák, tak šance je velká.

U 607 si toto nepamatuji, že bych někdy řešil.

Motory jsou stejné. :myslim

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Pridám sa aj ja do debaty. Chalani teiž mi to začalo klepať...nepríde mi to nejaký cinkavý zvuk alebo kovový...skôr ako keby ku hluku motora sa pridal drevený rapkáč čosi také...klepe to stále pri voľnobežných otáčkach aj pri pridaní otáčok....zvuk vychádza akoby niekde od rozvodov, alebo klinového remeňa, možno ešte niekde viac zozadu na pravej strane motora..presne to určiť neviem...napadá ma x vecí prečo by to mohlo klepať..ale vzhľadom na to miesto kde to klepe, nemá niekto typ, čo by to mohlo byť? rozvody by mali mať nabehané cca 45 tis., pre komplet doplnenie aj spojka a zotrvačník boli menené asi pred rokom..bojím sa aby to nebolo niečo vážne tak to chcem zavčasu vyriešiť, aby levík zase pokojne a tichučko priadol... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...