Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, určitě někdo máte zkušenosti s kouupí mobílního telefonu od různých operátu k \"výhodnému\" tarifu... Rodiče mi dnes nabídli, že by mi takovýto telefon koupili, no bohužel oba mají T-mobile a já mám o2. Zajímalo by mě tedy zda si operátoři své telefony chrání nějakou blokací pro jiné operátory nebo zda už se to v dnešné době neprovádí? :myslim

Odesláno

Oblokovani stoji 250 kc a ty mobajl nema zablokovany telefony. Teda co si ja tak pamatuju.

Odesláno

myslel jsem si že by případné odblokování něco stálo, ale uvažoval jsem o větších částkách než 250 Kč :) tudíž si myslím že by to ani nebyl problém, kdyby tam nějaká blokace byla. S těma aplikacema to také nejspíš bude pravda... Ale ty se daji kdykoliv odinstalovat :)

Tím pádem vám moc děkuju :)

Odesláno

Žádná blokace dnes už není, aplikace jednoduše neodinstaluješ, jsou součástí ROMky kterou si operatoři upravují podle svého, ale to není problem, tak je prostě nebudeš použivat.

Nebo si telefon ROOTneš a pak se to dá buď odinstalovat, nebo tak flashnout jinou ROM

Odesláno

U váš si operátori robia vlastné \"ROMky\" ???

To som tu videl iba na \"brandovaných\" telefonoch, ktore mal zväčša len Orange :D

To by bol potom celkom srandovný problém aj s aktualizáciami nie ? :D

Odesláno

operátoři neblokují telefony už několik let... jediné co tě bude otravovat je jak se píše výše některé aplikace a při zapnutí ti naskočí jejich logo, nic víc ale nečekej ;) navíc mám takovej pocit že teďko k těm novým tarifům už nejsou ty telefony tak výhodný a dotovaný jako byly dřív jen ti je nechají za normální cenu a nebo na splátky ;)

Odesláno

Oni to mají nějak přes firmu nebo co. Do toho jim nevidím :D Nabídli mi ať si vyberu telefon tak jsem si vybral :roker:D Takže až na nějaký aplikace se nemusím ničeho bát což je dobře. Věděl jsem, že mi tady pomůžete ;)

Odesláno
U váš si operátori robia vlastné \"ROMky\" ???

To som tu videl iba na \"brandovaných\" telefonoch, ktore mal zväčša len Orange :D

To by bol potom celkom srandovný problém aj s aktualizáciami nie ? :D

Aj nas Telekom si robi.Ja som mal v mojom HTC One kupenom cez Bazos,ale bol kupovany od Telekomu ich ROMku a nemohol som aktualizovat na KitKat,lebo udajne pre moj telefon nie je aj ked ini ludia sa uz chvalili s aktualizaciami na forach.Ked mi ho brat \"vycistil\" a dal tam cisty original Androidu,tak tam uz KitKat mam a aj nove Sense 6.0.

[upravil dne 24/6/14 17:52 od xpetrix]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...