Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zničeho nic přestala 406 jet a startovat, ale po chvíli opět jela bez chybně.Ale teď už NESTARTUJE! Snad se závada NAŠLA!?

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Ano i ne to je na něm pokud drobet je problém v konektorech u dvoj relé tak ti auto chcípne nestartuje neháže jiskru .

Nehledě druhá věc je že má odpojenou klávesnici tak se to pak těžko hledá , když nevíš zda je ŘJmotoru povolenáa či ne .Pokud je bloklá řj motoru tak můžeš zkoušet všelico.

[upravil dne 3/7/14 21:14 od servisman]

Odesláno

Jak napsal servisman, tak jsme dopoledne sešli u mě v garáži a řešili jsme závadu u 406. Jak napsal Honza výše, tak po delší době se podařilo nastartovat, ale.......... Zda-li je příčina, jak píše Honza v špatném kontaktu zástrčku u dvojitého relé, nevím. Od té doby 406 startuje. Znovu se vše proměřilo a vyzkoušelo a žádná závada se neobjevila. Tak nevím:nevim, zda-li je to ona správná příčina.

Děkuji všem za pomoc a to servisman, HonzaZ, Ferry, kovy_s , Dano406 , čakom a dalším. Nezlobte se, pokud jsem Vás nejmenoval.

Uvidíme, zdali mi bude 406 jezdit jak má a nic se neobjeví. Jsem sám zvědavý.

Závěrem chci napsat, že mě mrzí, že nejde servismanovi 30 pinová zástrčka diagnostiky. I když to má zapojený podle popisu v příspěvku, tak nic:(.

[upravil dne 6/7/14 22:20 od OK406]

post-7387-14109638579229_thumb.jpg

Odesláno

Super, tak to snad vydrží. Co se týká diag zásuvky, jde o to, zda ti ze zásuvky v autě jde napájení pro diagnostiku. Tam by také mohl být problém. Nemusí být vůbec v redukci.

Guest servisman
Odesláno

Ale u OK406 je funkčni dia zásuvka byl u něj Straki a dělal dia takže je funkční. Bohužel zde se nikdo neukázal ani neobjevil co má 30 pin funkční.aby se vyzkoušelo, takže nevím co dál . Svý řešení jsem OK406 řekl co a jak bych nejraděj udělal , ale OK406 s tím nesouhlasí a já taky vím proč .

[upravil dne 5/7/14 13:59 od servisman]

Guest servisman
Odesláno

Pochybuji o tom vím svý ,a zkušenosti hovoří co a jak . Bohužel nikdy jsem na pomoci druhých nevydělal a nyní mám roky a svý starosti.

Guest servisman
Odesláno

Rozumím ti ,ale bohužel se mi ozvalo pár lidí na diagnostiku, ale měli jen 30pinovou ,takže měli smůlu.

Snad bude OK406 už jen jezdit s autem a nebude auto trucovat. Elektrika ,hlavně závady se blbě hledají a ve schématech taky není vše zakresleno.

Odesláno

nieco podobne sa stalo aj na mojom byvalom 2.0 rfv ale elektrika sagem v zime raz natocilo potom nenatocilo a nakoniec odtah,hrabal som sa v tom asi dva dni no a potom to po dlhsiom startovani naskocilo,potom slo ok no velmi rychlo auto islo prec takze som sa uz poruchy nedopatral

Guest servisman
Odesláno

Ale on má Bosch 5.1 a to je rozdíl ono nejde jen tak přehazovat věci , aby se zjistilo co a jak ,

Mám sagem a za 9 let co mám auto tak není problém dokonce mám i PP který zde nikdo nerozchodil jako první- prý to nejde

[upravil dne 5/7/14 14:02 od servisman]

Odesláno

Zatím jsem s autem nevyjel, jelikož jsem byl přes víkend práci. Přiznám se, že mám strach, aby mě 406 nenechala opět ve srabu. Snad se závada odstranila nadobrou a bylo to špatným kontaktem.

Děkuji servismanovi, HonzoviZ a dalším za pomoc. Jinak servisman má pravdu, že zprovoznil pp u řj Sagem.

• O 7 měsíců později...
Guest servisman
Odesláno

Tak co pozoruji auto je stále funkční a provozuschopné.

Jinak jsem našel dobrý schéma co se týče přechodky 30pin na 16pin. Takže zkusím přeházet a pak jen vyzkoušet.

Guest servisman
Odesláno

Díky za pomoc máš to drobet jiné , já to dnes překopal už jen vyzkoušet ,kdo má 30pinovku a pak uvidím. Toto je můj poslední pokus.

Odesláno

Od doby, kdy jsme na komorně-pracovním srazu P-C přišli na závadu = servisman, tak 406 jezdí krásně a závada se neprojevuje :super . Opět to byla jak se říká ,,blbost"  maličkost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...