Gabriel 307 Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Jacobsonn : ty jsi střelec :potlesk:super jako kluci jsme měli taky Sobi 20 a pak ještě skládačka ESKA [upravil dne 19/6/14 23:07 od Gabriel 307] Citovat
Andreww Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Asi sundám BMX od dědy z půdy a dám ho do pucu. Už je to let, co jsem na něm seděl naposledy Doma mám ještě starý trial Citovat
Dano406 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Nebudete tomu věřit,ale je to cca týden zpět co jsem uvažoval,že si pořídím skládačku a budu jí vozit v kufru do práce.Přijel bych někam na párking,vytáhl ji z kufru a hurá do rachoty.Z rachoty bych byl rychleji u auta v centru a tím pádem bych rychleji vystřelil,než se proskáču teď. Ale jaké bylo moje zklamání,když jsem volal máti jestli ji ještě má.No co myslíte.Letěla do šrotu Citovat
Hafity Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 To \"uf\" jsem psal proto, že je to tak rok, co jsem \"rower składany\" taky poslal do šrotu, dokonce ve dvou exemplářích.... Citovat
Guest servisman Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 měl jsem dvě BMX20 a obě šly do šrotu, ale jezdily na tom děti jako dospělý bych na to nevlezl pro mne malý Citovat
KoudaK Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Ja mel vsechny tri. Sobi,bmx 20 a skladaci esku. Jeste na pude nejaky zbytky jsou. Jo a pak panskou libertu. [upravil dne 20/6/14 22:54 od KoudaK] Citovat
Jacobsoon Odesláno 20. červen 2014 Autor Odesláno 20. červen 2014 Pánská Liberta? To chci vidět :o Citovat
punkac Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Pamatujete TC50? vepředu mělo malé kolečko, které mi táta vyměnil za velké, abych s ostatníma mohl závodit. Mělo to packu na zadní brzdu a zesílenou vidlici a dráty ve výpletu kol. Kamarád měl ještě typ RMX, ale ten nevím čím se lišil... Citovat
Jeny Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Jako malej jsem měl tady jmenovaný všechno, ale u nás ještě vrčelo přendat na kolo Pionýr 20\" kola a potom na tom dělat kraviny, dokud se to celý nerozlomilo:) Rozdíl mezi bmx a rmx byl ve váze. Citovat
Almanil Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Pánská liberta byla, včera na cestě jsem potkal nějakého dědu, jak na ní jede. Citovat
KoudaK Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Panska Liberta byla neco jako kolo favorit jen v predu mela jednoduchej tac a origo byla takova svetle zluta. Damska liberta pripominala Lady 26 ale mela jen jednu tlustou stredovou stanglu. Rmx kolo melo prevod 1:1 a bylo na bykrosovy zavody. To znamena;ze tac u slapatek mel stejnou velikost jako zadni kolecko ktery bylo na cvrka. Citovat
KoudaK Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Jo a kolo pionyr prodava moje draha polovicka. Taky sem ho mel. Citovat
.mycTD Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 koudaku, to se mi nezda - bikros se jezdil dost z kopce a ten prevod byl spis rychlej. podle me byl \'zavodni special\' spis BMX a na rozdil od RMX nemel blatniky a odrazky. myslim, ze jeste nekde mam BMX v 24\":roker jinak pionyra jsem taky zlomil v pulce Citovat
Jeny Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Kolik měl zubů tác a pastorek u rmx jsem v tý době vůbec neřešil, ale celkovej převod 1 je nesmysl. Ještě než jsem začal jezdit na bmxku dirt, tak jsem zkoušel taky bikros a tam bylo třeba převod hodně do rychla, tzv velký přední tác, jinak člověk neskočil vůbec nic. Citovat
roura Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Mám doma BMT 2o něco jako tady na fotce, jen v originál stříbrný.. Chtěl bych ho dát do puvodního stavu ale vubec nemůžu nikde najít jak vlastně puvodně vypadalo. Teď je dost otlučené, sedlo z nečeho uplně jinýho a brzdy taky nevypadají puvodně... Neznáte nějakou stránbku kde se těmto kolum věnujou? Citovat
KoudaK Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Jo tak to je to kolo o kterym jsem psal. Jinak na podzim jsem si dom pritahnul damskou ukrajinu z roku 73 s fungl novejma plastema made in ussr a i s vypletem proti zamotani sukne do dratku. Citovat
KoudaK Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Foto ty ukrajiny co jsem nasel odlozenou na eko dvore. Vyplet proti sukni je skovany v brasne. Citovat
odee Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Tak slíbený fotky Sobíka, kterýho sem upravoval: původní stav, klasika: rozděláno, nalakováno, složeno... Citovat
odee Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Tady už je komplet nastrojeno a osedláno: a pak ještě finální úprava-sedátko nově počalouněno bílou kůží Zbývá jen dodat, že kolo není modré, ale úplně brutálně fialové, kola jsou celá matnou černou a vršek vidlice a držák řidítek jsou fosforově žluté, všechny chromy vyleštěné, a středy komplet zrenovované, takže to jede jako drak. Dynamo je na zadním kole a dá se za jízdy sepnout špičkou nohy. Až bráchovi doslouží a naše malá vyroste, hodím ho do růžové a ještě poladím kabeláž, kterou protáhnu kostrou a bude to úplná pecka:cool: Citovat
KoudaK Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 To sobi co jsem mel ja tak melo vzadu dlouhej blatnik a nosic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.