Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Velamos (Sobi 20, BMX, Liberta....)

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož už zhruba pátým rokem jezdím na kole sobi 20 od velamosu a zraky lidí i jiných cyklistů si to nenechávaji ujít rozhodl sem si pořídit dalčí legendu BMX 20 se kterým sem lítal u babičky i na sídlišti mezi panelákama, ze schodů atd. Jenže sehnat toto kolo v dobrém aspon trosku původním stavu je dost náročné. Po dvou měsících se to podařilo a tady dnes sem BMXko částečně dodělal..

Bylo hodně orezlé, ráfky i konstrukce, pláště sjeté řetěz totálně zrezlej. Takže se nechaly vmněnit pláště a duše, řetěz, nové šlapky (jedna stará byla přivařená :( a na ráfky pomohl silichrom a tempo. vše se doutáhlo. Chtěl bych mít vše originál no šlapky asi už neseženu, ale páčku na brzdu bych sehnat mohl.. Kamarád mi nechá udělat nové samolepky, ale celolak dělat nebudu, takhle to má aspon patinu..

Odesláno

jojo, sobíka jsem taky měl a byl vytuněn o sedačku měkkou hodně dlouhou se stupačkama, takže jsme jezdili někdy i ve dvou

Jinak největší frajeřinka byla dát si nohy do řídítek a takto sjíždět kopce ;)

Odesláno

Chlapi, já sem cca 3roky zpátky marodil měsíc po operaci nohy a na zahradě sem jednoho sobíka našel. Do šroubku sem ho rozdělal, zrenovoval a udělal sem z něj malýmu bráchovi takovej cyclo hot rod:-D Někde možná pohledám fotky, ale kolo vypadalo naprosto vymazleně, kamarádi s horskýma kolama za ním pořád chodili a prosili, aby se mohli svést:-)

Jinak já sám sem jamo malej dlouho jezdil BMXko, měl sem jedinej v okolí verzi s páčkama i na zadní kolo, krásnej stříbrnej bajk, modrý vycpávky na štangli, na riřítkách a dokonce i modrý gumy na úchytech:cool: A pak sem v pubertě nějakou dobu jezdil lehce poladěnou skládačku a nikdy předtím by mě nenapadlo, jak strašně rychle to kolo dokáže jet:D

[upravil dne 19/6/14 16:42 od odee]

Odesláno

BMX jsem měl taky, bohužel fotku nemám, je tomu už 15 let. Pak jsem brázdil cesty na skládačce, ty nevím od kdy se vyráběly, ale určitě takových 30 let mít mohla před těmi 10-15 lety.

Odesláno
BMX jsem měl taky, bohužel fotku nemám, je tomu už 15 let. Pak jsem brázdil cesty na skládačce, ty nevím od kdy se vyráběly, ale určitě takových 30 let mít mohla před těmi 10-15 lety.

Tie skladacky boli tusim z polska. Volali sa tusim wrigly alebo tak nejako. Vyrastal som na takej ale kedze bola kazdu chvilu v strede polamana tak som ju vymenil za Sobi 20 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...