Roman Bazi Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Tak co, hodnocení srazu nebude? Díky lidem byl sraz skvělý, ale já jsem se svým výkonem nespokojen. Moc se nám to nepovedlo.
ChouLu Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Hodnocení srazu samozřejmě bude...z mé strany nám sobota nevyšla Problém již byl v pátek s posunutím programu, kdy tam lidé neměli co od příjezdu do 10 co dělat, ale to jsme vědět nemohli v kolik Milan přijede a za tím si prostě stojím, že to JINAK nešlo. Sobotní příprava na spanilku se protáhla, nicméně jedním z faktorů bylo i to, že se projížděli předváděčky a čekalo se na příjezd těchto lidí. Ve výsledku je jedno zda lidé čekali 30 minut v kempu a nebo 40 celkem na cestě, než odjezdí cyklisté. Parking z mé strany bez problémů, vše jak bylo domluvené, ještě jsem následně poprosil oblsluhu aby zapisovali čas na naše papírky a vše bez problémů. Oběd vyšel na 90%.. počasí super, obsluha pomalejší, nicméně v tomhle počtu dobře zvládnuté. Že Skuci čekal 2 hodiny na jídlo, protože měl jídlo na objednávku bylo jasně dáno. Prostě objednávky se čekali a upozorňoval jsem na to i ve vláknech... OPV: Byl spíše pěší, na druhou stranu nevidím důvod proč všude furt jezdit a né si projít centrum krásného města jako je JH. V otázkách se objevil problém na který upozornil Grinholmm, problém se však stal ze strany informačního centra, který mi při minulé návštěvě na tvrdo řekl, že jede v 10:50, o dalších časech ani zmínka a takto jsem to dal i do otázky. A asi hlavní problém... soutěže v kempu Na ty jsem prostě už fyzicky neměl, dělal jsem do toho eshop, řešil nějaké problémy ještě doma a prostě to nešlo Hasiči OK, škoda, že přijelo jen jedno auto, ale zpestření programu super. A celkově kemp super, až na pár detailů... Víc se k tomu vyjádřím, až budu zpět v ČR, teď na forum vlezu na chvíli večer a jsem rád, že vůbec...
MilanF1 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Hodnocení? hmm, já byl v pátek totálně v háji. V práci jsem měl skončit v 16:00, ale byl jsem tam o hodinu déle, doma prohodit auta, zkontrolovat, zda mám všechno na sraz (branky, kužely a hlavně modely) a poté jsme vyrazili. Jenže ta cesta vůbec neutíkala, i díky tomu, že pod kapotou je jenom 1.1i, kdybych vytáhl HDičko, mohl jsem to o hodinu zkrátit (jel bych na Benešov a pak po D3 třeba i 150 km/h - tohle cabriu udělat nemohu ...). Navíc po cestě od Pelhřimova byly dva semafory ... Dorazili jsme v 21:30, než jsme se na všem dohodli atd, bylo 22:00. Já jsem v pátek udělal maximum a blbce mě nenapadlo, že jste to mohli zahájit beze mne, co by se stalo? Podle mě nic, stejně proslov měl ChouLu a dort krájel Schreek. Bohužel tato alternativa mě napadla až v sobotu, když jsem slyšel negativní ohlasy na čekání Sobota dopoledne v pohodě, jeli okolo cyklisti, čekačka 10 minut, houby zle. Parkování OK. Oběd o něco horší, delší čekání, ale ne tak dlouho jako v Jičíně (kam se šlo na dvě party!). Skuci tam potom dost nepříjemný, až vulgární se slovy \"Další hospoda, do které nikdy nepůjdu.\" Gronholmm: škoda toho problému, ale pomohlo by mu to o 2 body, tuším. Nejsem si jist, zda by vůbec nějakou cenu dostal, protože pokud se nepletu, já jeho výkon ohodnotil na -1 bod a desátý Pepito měl +2 body. Soutěže, já jsem na ně zapomněl, jakmile jsme přijeli z JH. A pak už bylo 17:00 a vyhlíželi jsme hasiče, tudíž jsem ani nenavrhoval, že soutěže vybalíme, to by stejně zabralo minimálně 30 minut a pak tam naháněj lidi ... v nějakých 18:00 Z mé strany jsem dost nasraný, že jsi odjel do prdele za nějakou prdelkou. Zrovna v době, kdy se připravovalo vyhodnocení orienťáku. Vyhodnocení OK, to jsem ošefoval, kdo bude kolikátý. Jenže ta příprava cen, to byla hrůza. Hledali jsme to v tvém bordelu, ani Milan se v tom nevyznal a bylo poznat, že není klubák, protože mi nabízel e-shopové věci. Našli jsme tolik věcí, že jsem se rozhodl, že udělám 10 nejlepších, abychom to všechno udali. A čas letěl a letěl ... ani už nevím, v kolik jsme vyhlašovali. A dostal jsi mě tím, že jsi přijel, my to už připravené a \"mohu se k vám přidat\" a přeskočil jsi zábradlí. Prostě jsi přišel k hotovému a tvářil jsi se jako by se nic nestalo. Kdybys už nepřelézal to zábradlí, řeknu ti, ať na vyhlašování vůbec nelezeš, že si to s Romanem uděláme sami ... Hasiči OK, vůbec nevím, co se tam u nich dělo, já se hrabal Medvědovi v HDičku. Ale určitě zpestření, lidi jenom neseděli na zadku. Že tu byla zmíněna nuda v pátek ... hasiči mohli být už v pátek a kdyby na sobotu byly soutěže, pak by to asi bylo dobře zvládnutelné. Můj výkon nebyl taky na 100%, ale tak na 80%, protože jsem zdržel páteční program, ač ne zcela mou vinou. Poté jsem dokonale neznal program a zapomněl na soutěže, jinak jsem se snažil dělat maximum.
ChouLu Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Chybu s cenama do OPV uznávám, uplně jsem na ně zapomněl je připravit než jsem odjel Za to beru plnou zodpovědnost A celkově je vidět a vidím to i na sobě, že to byl můj první velkej sraz v rámci organizace a druhý v rámci návštěvy (pokud nepočítám klouzání a vánoční) a prostě chyběli zkušenosti jak to moc bude náročné. Momentálně jsem dost poučen a příště bude příprava určitě za prvé dříve a za druhé na uplně jiné úrovni
Recommended Posts