Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hodnocení srazu samozřejmě bude...z mé strany nám sobota nevyšla :(

Problém již byl v pátek s posunutím programu, kdy tam lidé neměli co od příjezdu do 10 co dělat, ale to jsme vědět nemohli v kolik Milan přijede a za tím si prostě stojím, že to JINAK nešlo.

Sobotní příprava na spanilku se protáhla, nicméně jedním z faktorů bylo i to, že se projížděli předváděčky a čekalo se na příjezd těchto lidí. Ve výsledku je jedno zda lidé čekali 30 minut v kempu a nebo 40 celkem na cestě, než odjezdí cyklisté.

Parking z mé strany bez problémů, vše jak bylo domluvené, ještě jsem následně poprosil oblsluhu aby zapisovali čas na naše papírky a vše bez problémů.

Oběd vyšel na 90%.. počasí super, obsluha pomalejší, nicméně v tomhle počtu dobře zvládnuté. Že Skuci čekal 2 hodiny na jídlo, protože měl jídlo na objednávku bylo jasně dáno. Prostě objednávky se čekali a upozorňoval jsem na to i ve vláknech...

OPV: Byl spíše pěší, na druhou stranu nevidím důvod proč všude furt jezdit a né si projít centrum krásného města jako je JH. V otázkách se objevil problém na který upozornil Grinholmm, problém se však stal ze strany informačního centra, který mi při minulé návštěvě na tvrdo řekl, že jede v 10:50, o dalších časech ani zmínka a takto jsem to dal i do otázky.

A asi hlavní problém... soutěže v kempu :( Na ty jsem prostě už fyzicky neměl, dělal jsem do toho eshop, řešil nějaké problémy ještě doma a prostě to nešlo :(

Hasiči OK, škoda, že přijelo jen jedno auto, ale zpestření programu super.

A celkově kemp super, až na pár detailů...

Víc se k tomu vyjádřím, až budu zpět v ČR, teď na forum vlezu na chvíli večer a jsem rád, že vůbec...

Odesláno

Hodnocení?

hmm, já byl v pátek totálně v háji. V práci jsem měl skončit v 16:00, ale byl jsem tam o hodinu déle, doma prohodit auta, zkontrolovat, zda mám všechno na sraz (branky, kužely a hlavně modely) a poté jsme vyrazili. Jenže ta cesta vůbec neutíkala, i díky tomu, že pod kapotou je jenom 1.1i, kdybych vytáhl HDičko, mohl jsem to o hodinu zkrátit (jel bych na Benešov a pak po D3 třeba i 150 km/h - tohle cabriu udělat nemohu ...). Navíc po cestě od Pelhřimova byly dva semafory ...

Dorazili jsme v 21:30, než jsme se na všem dohodli atd, bylo 22:00. :(

Já jsem v pátek udělal maximum a blbce mě nenapadlo, že jste to mohli zahájit beze mne, co by se stalo? Podle mě nic, stejně proslov měl ChouLu a dort krájel Schreek. Bohužel tato alternativa mě napadla až v sobotu, když jsem slyšel negativní ohlasy na čekání :(

Sobota dopoledne v pohodě, jeli okolo cyklisti, čekačka 10 minut, houby zle. Parkování OK. Oběd o něco horší, delší čekání, ale ne tak dlouho jako v Jičíně (kam se šlo na dvě party!). Skuci tam potom dost nepříjemný, až vulgární se slovy \"Další hospoda, do které nikdy nepůjdu.\"

Gronholmm: škoda toho problému, ale pomohlo by mu to o 2 body, tuším. Nejsem si jist, zda by vůbec nějakou cenu dostal, protože pokud se nepletu, já jeho výkon ohodnotil na -1 bod a desátý Pepito měl +2 body. :myslim

Soutěže, já jsem na ně zapomněl, jakmile jsme přijeli z JH. A pak už bylo 17:00 a vyhlíželi jsme hasiče, tudíž jsem ani nenavrhoval, že soutěže vybalíme, to by stejně zabralo minimálně 30 minut a pak tam naháněj lidi ... v nějakých 18:00

Z mé strany jsem dost nasraný, že jsi odjel do prdele za nějakou prdelkou. Zrovna v době, kdy se připravovalo vyhodnocení orienťáku. Vyhodnocení OK, to jsem ošefoval, kdo bude kolikátý. Jenže ta příprava cen, to byla hrůza. Hledali jsme to v tvém bordelu, ani Milan se v tom nevyznal a bylo poznat, že není klubák, protože mi nabízel e-shopové věci. Našli jsme tolik věcí, že jsem se rozhodl, že udělám 10 nejlepších, abychom to všechno udali. A čas letěl a letěl ... ani už nevím, v kolik jsme vyhlašovali. A dostal jsi mě tím, že jsi přijel, my to už připravené a \"mohu se k vám přidat\" a přeskočil jsi zábradlí. Prostě jsi přišel k hotovému a tvářil jsi se jako by se nic nestalo. Kdybys už nepřelézal to zábradlí, řeknu ti, ať na vyhlašování vůbec nelezeš, že si to s Romanem uděláme sami ...

Hasiči OK, vůbec nevím, co se tam u nich dělo, já se hrabal Medvědovi v HDičku. Ale určitě zpestření, lidi jenom neseděli na zadku. Že tu byla zmíněna nuda v pátek ... hasiči mohli být už v pátek a kdyby na sobotu byly soutěže, pak by to asi bylo dobře zvládnutelné.

Můj výkon nebyl taky na 100%, ale tak na 80%, protože jsem zdržel páteční program, ač ne zcela mou vinou. Poté jsem dokonale neznal program a zapomněl na soutěže, jinak jsem se snažil dělat maximum.

Odesláno

Chybu s cenama do OPV uznávám, uplně jsem na ně zapomněl je připravit než jsem odjel :( Za to beru plnou zodpovědnost :myslim

A celkově je vidět a vidím to i na sobě, že to byl můj první velkej sraz v rámci organizace a druhý v rámci návštěvy (pokud nepočítám klouzání a vánoční) a prostě chyběli zkušenosti jak to moc bude náročné. Momentálně jsem dost poučen a příště bude příprava určitě za prvé dříve a za druhé na uplně jiné úrovni

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...