Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej problém. V práci jsem ubytován na penzionu, kde mají WiFinu.

Problém je v tom, že můj tablet tu jejich síť vůbec nevidí. Kapesní PDA se bezproblému připojí a aplikace ukazuje celkem silný signál.

V tabletu mám interní WiFi kartu, která mi doma i na jiných místech normálně funguje. Na kartě je připojená 8dBi externí anténa. Kde může být problém?:myslim

Odesláno

Zkoušel a nic.

Nešlo to se starší kartou, která u měla jen \"b\".

Po výměně za \"b,g\" stále stejné.

Je mi divný, že starší PDA s WM2005 nemá problém.

[upravil dne 6/6/14 21:56 od Dave_k]

Odesláno

Karta je ASUS WL-120G V2. Ovladače mám asi poslední pro Win XP (2005). V nastaveních Je položka \"Číslo kanálu IBSS\" kde nejvyšší hodnota je 11 a v položce \"Číslo kanálu WZC IBSS\" je max. 14. A pak třeba položka \"umístění\" buď výchozí nebo Spojené státy (mám výchozí).

Odesláno

Tady Ti asi pomůže jen externí USB ViFi dapter. Předpokládám, že ten tablet má min. USB2 konektor.

Přeladit ViFi-nu na ubytovně Ti asi nikdo nepovolí. :(

Odesláno

Možná by stálo za zkoušku: Předpokládá to, že máš k dispozici nějaký NTB s interní ViFi.

Pokud se přihlásí, tak do příkazového řádku W-XP,(7 nebo 8) zadej příkaz \"cmd\" v DOS okně zadej příkaz \"ipconfig\" zobrazí se Ti nestavení komunikace. Opiš si hodnotu z řádku \"GW\" (obvykle 192.168.xxx.xxx.) ale může být i zcela jiná.

Tuhle hodnotu zadej do vyhledávače např. I-Explorer, Opera či jiný) Zobrazí se Ti úvodní stránka Routeru nebo modemu s požadavkem na zadání jména a hesla. Obvykle bývá jméno i heslo \"admin\". ZyXel ale poslední dobou používá jméno \"admin\" a heslo \"1234\"

Pokud tohle vyjde, tak můžeš na Routeru/Modemu nastavit cokoli včetně firemní konfigurace.

Musím Tě ale varovat - šáhneš kam nemáš a rozhodně Tě nebudou mít rádi.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...