Deni1994 Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Ahojte, dnes, len nahodne, som prisla na taku divnu vec.. pozerala som po e-shopoch a ked som si chcela nieco vybrat, nikde nebola moznost vybrat typ motora 1,4i KFW(TU3A), pre benzinove motory tohto obsahu len KFW TU3JP alebo KFX TU3JP (napriklad na autokelly)... ale podla service boxu ja mam v aute motor typu KFW TU3A , a teda zda sa mi to nejake divne, nemozem tam mat napr. motor z ineho auta alebo tak?.. Lebo som ho kupovala minuly rok, nemam ho od nova, tak si nie som ista teraz. Dakujem za nazory. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 kelly v tom ma obcas bordel zalezi co shanis Citovat
Deni1994 Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 pozerala som aj ine stranky a jednoducho taku kombinaciu som nevidela .. no zhanam vzduchovy, olejov, palivovy filter...ale to uz som napisala tady jednemu clenovi,co predava..o to tu teraz nejde.. prve co ma napadlo, ze asi tam je iny motor ako mam napisany alebo ja neviem [upravil dne 4/6/14 14:55 od Deni1994] Citovat
Deni1994 Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 VF32AKFWA47526355 tu je to VIN-ko teda... Citovat
Guest Džůny Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 ServiceBox píše \"MOTOR: VSTŘIKOVÁNÍ TU3A\" a kód motoru je podle VINu jasně KFW. Podle Wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/PSA_TU_engine#TU3) bylo TU3A původně označení pro starší verzi tohoto motoru s karburátorem, asi jej použili znovu, když motor upravili pro Euro 4 (TU3A engine equipped with SAGEM J34P injection system, více tady: http://www.berlingoforum.co.uk/printthread.php?tid=1301). Neřešil bych to a objednával díly pro KFW TU3JP, nebo prostě někomu kdo se díly zabývá dej VIN a nech si díly objednat podle něj… Citovat
HonzaZ Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Rozdíl je v řídící jednotce motoru. TU3JP(KFW) má vstřikování Sagem S2000 a TU3A (KFW) má vstřikování JCAE J34P. Ovšem se záměností dílů to není jisté. Pokud se budou kupovat díly v druhovýrobě, určitě bych nejdříve vyhledal podle VIN origo objednací číslo a pak teprve šel koupit třeba do AK. Citovat
velkybanan Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Ahoj,nebudu zakládat nové téma a jen se zeptám pokud mám teoreticky zapalovací lištu , která je dle OEM pro motor TU3A tj. jak psal HonzaZ na vstřikování JCAE J34P. mohu ji s klidem v duši dát do auta kde je motor TU3JP se vstřikováním SAGEM?? Teoreticky by to asi vadit nemělo , ale pro jistotu se zeptám znalejších Děkuji Citovat
HonzaZ Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Ahoj, podle service boxu jsou jiná obj. čísla, takže nejspíš to není záměnné. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Těžko říct. Zapojení konektoru, napěťové úrovně...? Citovat
velkybanan Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 nikde jsem k tomu nic nedohledal:( no nejdříve změřím odpory na cívkách a pak to prubnu na autě s diag a uvidíme Citovat
foxo Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 ja mam na 206tke (KFW) neklidny volnobeh. Skontroloval sem a premeral vsechno, co se dalo, a jedina vec, co je asi v haji je zapalovaci lista. (mam uz elekricfil)... Primarne vinuti mi neukazalo zadny odpor, a sekundarne, primo na ceckoch mi ukazuje bludy. Ale po demoztazi svicek su pekne, bez karbonu a rovnako opotrebene. Tak uz fakt nevim. Nechce se mi kupovat nova, keby to nebolo tym... Tak skus to premerat, a napis, jak to dopadlo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.