Přejít na obsah

Deni1994

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Gbely
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Deni1994's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. ahoj, vôbec sa mi to nepodarilo vyriešiť a už to ani neriešim....
  2. klima urcite nie, tu mam a ani to číslo tam nie je žiadne
  3. Nikto iný neriešil takýto problém?? Lebo ak by to bolo tak, ako sa píše vyššie, tak predpokladám, že by takýto problém malo veľa ľudí a bolo by už nejaké riešenie známe ... Má niekto nejaký nápad ešte čo, kde prezrieť, príp. vymeniť?
  4. mlhovky mam, a svietia a nikdy s nimi problém nebol, takže to bude asi niečo iné?
  5. Ahojte, pri výmene oleja sme si všimli jeden káblik, ktorý nie je nikam zapojený a neviem, či niekde patrí a je len vypadnutý alebo to tak majú všetky tieto autá, resp. vie niekto na čo tam ten kábel je? Ďakujem za odpovede a prajem pekný deň. Jedná sa o p206, 2006, 55kw, a nachádza sa to v pravej časti pod poistkovou skrinkou v motory(ak človek stojí oproti motoru).
  6. fuha...tak to si ma teda velmi nepotesil a to mi vie upravit aj niekde normalne v servise alebo musim ist do origo peugeot? ... Ale ta cena...to si asi radsej vybavim inak..
  7. Ahoj, asi nie, ani neviem kedy je a kde ani neviem ze sa nejaky kona
  8. Ja som bola už aj u iného mechanika a nič.. Ja som s tým bola v Holíči-tam na začiatku...a tiež na to pindali no...mne zasa trochu podrzal nohu na plyne a musel to udrzat aby to mohli odmerat..musim na to prísť do dalsej kontroly...lenže už tiež neviem ako..
  9. Dakujem , pozriem to
  10. Deni1994

    Motor KFW a TU3A

    VF32AKFWA47526355 tu je to VIN-ko teda...
  11. Deni1994

    Motor KFW a TU3A

    pozerala som aj ine stranky a jednoducho taku kombinaciu som nevidela .. no zhanam vzduchovy, olejov, palivovy filter...ale to uz som napisala tady jednemu clenovi,co predava..o to tu teraz nejde.. prve co ma napadlo, ze asi tam je iny motor ako mam napisany alebo ja neviem [upravil dne 4/6/14 14:55 od Deni1994]
  12. Ahojte, dnes, len nahodne, som prisla na taku divnu vec.. pozerala som po e-shopoch a ked som si chcela nieco vybrat, nikde nebola moznost vybrat typ motora 1,4i KFW(TU3A), pre benzinove motory tohto obsahu len KFW TU3JP alebo KFX TU3JP (napriklad na autokelly)... ale podla service boxu ja mam v aute motor typu KFW TU3A , a teda zda sa mi to nejake divne, nemozem tam mat napr. motor z ineho auta alebo tak?.. Lebo som ho kupovala minuly rok, nemam ho od nova, tak si nie som ista teraz. Dakujem za nazory.
  13. Zdravim, poprosila by som o nacenenie tychto veci: Olejový filter, Vzduchovy filter, Palivovy filter, olej Total Quartz 7000 10w40, ide o auto Peugeot 206, 1.4 , 55kw, r.v. 2006,benzín, na internete som hladala, ale tam su tie filtre roznej velkosti a ja neviem ktory by tam pasoval mne.. P.S. : Je mozne to poslat aj na SR? Vdaka [upravil dne 4/6/14 13:59 od Deni1994]
  14. no ale problem je, ze ja nemam tie otacky ani 800, mam 750 podla ukazovatela na palubke a 695 podla diagnostiky..
  15. Hej, kusok To by sme mohli aj niekedy sa stretnut a porovnat tie auta, ci je to take rovnake,ten nas problem... Dobre, budem rada, ak sa posuniem dalej s tymto problemom, lebo chcem prechadzat na ek normalne bez uplatkov...
×
×
  • Vytvořit...