Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nic takovýho není seriózní...vždycky chtěj prachy dopředu, a jak je pošleš, tak konec komunikace...ještě jsem nenarazil v době když jsem to řešil na žádnou seriózní nabídku...[/rquote]

právě proto se ptam no jestli někdo neví o něčem co není podvod :/

Odesláno

Jo, vím o skládání do obálek, které je opravdu seriózní. Jmenuje se to automatická balící linka a je to neuvěřitelně výkonné. Když to vidíš v chodu, mnohem spíš ti dojde, jaké jsou ty nabídky podvod...

Odesláno

Nekvalifikovaná manuální práce se doma nedělá, a i kdyby, zájemců o ni by byla šílená mračna. Sorry, ale nedělej si iluze. Na to, abys mohl něco dělat doma, bys musel umět něco, co jen tak někdo neumí, nebo mít vybavení, které jen tak někdo nemá.

Odesláno
Nekvalifikovaná manuální práce se doma nedělá, a i kdyby, zájemců o ni by byla šílená mračna. Sorry, ale nedělej si iluze. Na to, abys mohl něco dělat doma, bys musel umět něco, co jen tak někdo neumí, nebo mít vybavení, které jen tak někdo nemá.

Co inseminace :myslim Ale ta zase nebude manuální.... :aut

Odesláno

No já druhou práci nesháním.... ale, jak píše oddie \"mít vybavení, které jen tak někdo nemá\", tak by to mohla být zajímavá brigáda.... :D

Odesláno

Par lidi co si privydelavaji skladanim papirku znam, skladaji doma pribalove letaky k lekarskym potrebam. Dobry vecer k televizi (pro ty co na ni musi koukat) ale jinam prace na *****, prachy na ruku vychazeji (kdyz se snazi) tak 50.- na hodinu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...