Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,už jsem si tady jednou psal dotaz ale nák to celý vůbec nevycházý..Tak ted jinak...Kdo by měl nebo věděl o Peugeotu 205(může bejt i 605)v naftě na prodej tak at mi hned napíše sem nebo na email Hrac.Dr.m@seznam.cz ..Cena by měla bejt tak do 50.000,-(samozřejmě že kč)...ČR platný doklady a nákej slušnej stav.Dík moc...

Odesláno

Ještě to trochu upravym...Klidně se mi ozvěte z jakýmkoliv Peugeotem od roku výroby 1990(náký pěkný kousky před 1990 můžete taky)..Hlavně at je to nafták z ČR platnýma dokladama.

Dík moc...

Odesláno

Hm,díkec..Stim se ted přes tejden domlouval a nakonec mi dneska odepsal že ho během týdne prodal(to je právě jedna stěch věcý co nevyšla)...Jinak jsem na něj měl fakt zálusk...Ale dík moc.

Tak pište dál...

Odesláno

No,nepospíchám nák extra...Mám to v plánu tak na prosinec nebo nák začátkem příštího roku.Kdybych ale ted na něco zajímavýho narazil tak to můžu změnit..Znáš to.

Psal jsem ti na email.Jestly máš náký fotky a trochu víc technickejch údajů a mohl bys mi to nák napsat a poslat ne email ( Hrac.Dr.m@seznam.cz ).A ještě kolik by sis za to auto představoval?

Zatim,dík moc.Petr

Odesláno

bracha ma na prodej

605 2,1 TD 1991

vinova metla, alu kola

skrablej prah, popraskanej lak na pravym prednim blatniku

a nedrzi rucka jinak uplne v poho

rychle za 50000

tel 603331714

foto poslu emailem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...