Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat kde bych měl hledat chybu když mi nefunguje tempomat. Kontrolka na tlačítku tempomatu svítí to je vše. Mám Peugeot 406, r.v. 1999, 2.0 benzin, 99kw

Odesláno

Brzdový je předpokládám společný i pro brzdová světla. tudíž funkční. a spojkový vyzkouším. Ještě mě napadla řídící jednotka ale netuším kde je ani jestli je pro tempomat zvlášť nebo je v řídící jednotce motoru.

Odesláno

Ačkoliv může být společný, tak máš v něm stále dva kontakty.. jeden pro brzdy, druhý pro tempomat ;) takže může být KO i ten ;)

Odesláno

Jak poznám jestli mám BSI? Zásuvka pro diagnostiku tam je. Ale když zapojím diagnostiku tak nereaguje. Mam delphi, měla by svítit už při zasunutí do zásuvky. Ale nesvítí.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Tak je to model 04/2002. Bude potřeba ještě něco dodělat nebo jen páčka a povolit na diagnostice?

Upraveno uživatelem Laďa
Odesláno (upraveno)

Tak páčky by měly být OK. Je potřeba zkontrolovat, zda jsou dva spínače na brzdovém pedálu. Pokud ano, tak už jenom dia a mělo by to chodit. Stejně by ale bylo lepší na to mrknout v service boxu podle VIN

Upraveno uživatelem HonzaZ
Odesláno (upraveno)

Jestli můžu poprosit jestli by jsi se nepodíval nebo někdo jiný. Já jsem se díval, ale v té omezené verzi jsem nic nenašel a ikdyby, tak si myslím, že bych stejně nebyl chytřejší. Nerozumím tomu tak dobře jako vy. VIN: VF38BRHZF81484808. Předem děkuji.

Upraveno uživatelem Laďa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...