Fx Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Zila: Koukam, ze dynomax je docela znamej... Mam to k nemu z Bilovce od pritulky nedaleko Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Ferry: Máš ještě někdy ty 2 fotky? Citovat
Ferry Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Ferry: Máš ještě někdy ty 2 fotky? Myslis fotky toho filtru co mam v aute, nekde v PC jo, na webu ne, zitra je sem muzu dat, nebo jeste nekdy vecer Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Jo, fotky kitu, co máš v autě. Buď je tady prosím vystav nebo mi je hoď do mejlu. Dík ík pík Citovat
McBen Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Když už probíráme kity přímého sání, přihodím i moji zkušenost. Mám na 405 1.6i přímé sání JR (franouzská výroba:). Původně jsem ponechal celou origo gumovou hadici, pak jsem ale neodolal a instaloval komplet nerez potrubí (2x trubka spojeno plastovým kolenem) až téměř ke vstřikování. Vypadá to skvěle, jen ten nerez se musí pořád leštit, je dost náchylnej na poškrábání. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Máš nějaký fota? Kdy tak se pochlub a nám je taky poskytni. Zajímá mě pasá\" až téměř ke vstřikování\". jak jsi vyřešil odsávání olejových par ze skříně, který jsou přivedený do sání? Citovat
Gargamell Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Zdravím. Taky přidám jeden dotaz: Jak je to se přímím kitem sání u 2.0 HDi 80 Kw? A dále, kolik taková legrace stojí - mám namysli výrobky značky KN či Green,... nemyslím výrobek který koupím na beznině za 200;) aby mi to vysávalo kamínky ze silnice:D Citovat
McBen Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Fotky zatím nemám, ale už brzy budou společně s více změnama na autě - bude toho víc (doufám). Jinak odsávání ze skříně jsem vyřešil vskutku jednoduše - volně do prostoru (samozřejmě zafixováno v určité poloze), jenom jsem zabudoval na konec hadičky minifiltr, aby se tam zpětně nedostávaly nečistoty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.