Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Ferry: Máš ještě někdy ty 2 fotky?

Myslis fotky toho filtru co mam v aute, nekde v PC jo, na webu ne, zitra je sem muzu dat, nebo jeste nekdy vecer

Odesláno

Když už probíráme kity přímého sání, přihodím i moji zkušenost. Mám na 405 1.6i přímé sání JR (franouzská výroba:). Původně jsem ponechal celou origo gumovou hadici, pak jsem ale neodolal a instaloval komplet nerez potrubí (2x trubka spojeno plastovým kolenem) až téměř ke vstřikování. Vypadá to skvěle, jen ten nerez se musí pořád leštit, je dost náchylnej na poškrábání.

Odesláno

Máš nějaký fota? Kdy tak se pochlub a nám je taky poskytni. Zajímá mě pasá\" až téměř ke vstřikování\". jak jsi vyřešil odsávání olejových par ze skříně, který jsou přivedený do sání?

Odesláno

Zdravím. Taky přidám jeden dotaz: Jak je to se přímím kitem sání u 2.0 HDi 80 Kw? A dále, kolik taková legrace stojí - mám namysli výrobky značky KN či Green,... nemyslím výrobek který koupím na beznině za 200;) aby mi to vysávalo kamínky ze silnice:D

Odesláno

Fotky zatím nemám, ale už brzy budou společně s více změnama na autě - bude toho víc (doufám). Jinak odsávání ze skříně jsem vyřešil vskutku jednoduše - volně do prostoru (samozřejmě zafixováno v určité poloze), jenom jsem zabudoval na konec hadičky minifiltr, aby se tam zpětně nedostávaly nečistoty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...