Operator Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Původně zaslal: Petr605 Není to moc líný? Přece jenom těch koníků ten motor nemá moc. Prozradíš rok výroby? A8 bych bral taky... Jinak v 605 na okreskách je to v pohodě. Největší opruz s takhle velkým autem je při parkování ve městě v podélným stání, hned tak někam se nevejdeš. Ale zase je to pohodlí při jízdě a jak říkám, tak auto je na ježdění a ne na parkování, tak ty parkovací problémy jsou prkotina. Prozradim, 98. No závoďák to néni ale je čiplá na 180k takže to celkem ujde. Jen ta spotřeba je holt trochu vyšší Na spotřebu se vykašli, to při dnešních cenách pohonných hmot přeci vůbec, ale vůbec, nehraje roli! :D:D A8 je super kára, a? slouží! Citovat
Petr605 Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Původně zaslal: Petr605 Není to moc líný? Přece jenom těch koníků ten motor nemá moc. Prozradíš rok výroby? A8 bych bral taky... Jinak v 605 na okreskách je to v pohodě. Největší opruz s takhle velkým autem je při parkování ve městě v podélným stání, hned tak někam se nevejdeš. Ale zase je to pohodlí při jízdě a jak říkám, tak auto je na ježdění a ne na parkování, tak ty parkovací problémy jsou prkotina. Prozradim, 98. No závoďák to néni ale je čiplá na 180k takže to celkem ujde. Jen ta spotřeba je holt trochu vyšší Díky za info. Jinak A8 je skutečné auto. Citovat
rimmer Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 jojo...co my 605tkari..nam zbyva prejit na 607 nebo jine auto vyssi stredni tridy..i kdyz A8 uz myslim je o stupinek zase vyse, A8 se mi taky strasne moc libi..ale ty ceny, ty jsou uplne nekde jinde nevidel jsem film Transporter 2 ? tam se s A8 jezdi...asi neco jako Taxi s 406tkou, tak tohle s audinou. Fakt pekne auto. Co se velikosti tyce je to zvyk, vejdes se vsude na ceste kde chces, a kde se nevejdu tam se necpu...nejvetsi problem je opravdu to podelne stani...ale je to opravdu prkotina..neresit, taky je nekdy sranda sikme stani...zadek auta couha o pul metru vic nez ostatni )) A co se tyce motoru u te audi.... 150k v zakladnu to je, i tak mi to pripadne zcela dostacujici..takova auto jsou pro rychlou jizdu, ale ne pro zbesilou...proste auto roztahnes a jedes...a neklickujes a nezrychlujes a zpomalujes jak s nejakou 205gti...na tohle limuziny nejsou. i tech 110koni v 605tce je zcela v pohode, nevidim duvod proc by 150-180koni v audi8 nebylo dostacujici...timhle autem se predvadet clovek nemusi...image si to auto dela samo a zejmena respekt ... nebo se snad mylim ? Citovat
Fusion Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Vidíš to auto v pozadí? S tím je sranda se někam dostávat A8 je moje krevní skupina též. Btw: <-------------------------------------1800cm------------------------------------> [upravil dne 29/9/05 Fusion] [upravil dne 29/9/05 Fusion] Citovat
DjBoom Odesláno 29. září 2005 Autor Odesláno 29. září 2005 Tohle je ta tvoje 605? Ta černá prdel vypadá dobře Auto v pozadí je nějaká amerika ne? Jinak musim říct že začínám bejt silně závislej na pohodlí a klidný jízdě. Ještě mě ta audi zkazí a já pak budu muset téčko prodat Citovat
Fusion Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Tohle je ta tvoje 605? Ta černá prdel vypadá dobře jojo Auto v pozadí je nějaká amerika ne? jojo Jinak musim říct že začínám bejt silně závislej na pohodlí a klidný jízdě. Ještě mě ta audi zkazí a já pak budu muset téčko prodat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.