Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

Původně zaslal: Petr605

Není to moc líný? Přece jenom těch koníků ten motor nemá moc. Prozradíš rok výroby? A8 bych bral taky...

Jinak v 605 na okreskách je to v pohodě. Největší opruz s takhle velkým autem je při parkování ve městě v podélným stání, hned tak někam se nevejdeš. Ale zase je to pohodlí při jízdě a jak říkám, tak auto je na ježdění a ne na parkování, tak ty parkovací problémy jsou prkotina.

Prozradim, 98. No závoďák to néni ale je čiplá na 180k takže to celkem ujde. Jen ta spotřeba je holt trochu vyšší :roker

Na spotřebu se vykašli, to při dnešních cenách pohonných hmot přeci vůbec, ale vůbec, nehraje roli! :D:D:D

A8 je super kára, a? slouží! :papa

Odesláno

Původně zaslal: Petr605

Není to moc líný? Přece jenom těch koníků ten motor nemá moc. Prozradíš rok výroby? A8 bych bral taky...

Jinak v 605 na okreskách je to v pohodě. Největší opruz s takhle velkým autem je při parkování ve městě v podélným stání, hned tak někam se nevejdeš. Ale zase je to pohodlí při jízdě a jak říkám, tak auto je na ježdění a ne na parkování, tak ty parkovací problémy jsou prkotina.

Prozradim, 98. No závoďák to néni ale je čiplá na 180k takže to celkem ujde. Jen ta spotřeba je holt trochu vyšší :roker

Díky za info. Jinak A8 je skutečné auto.;)

Odesláno

jojo...co my 605tkari..nam zbyva prejit na 607 nebo jine auto vyssi stredni tridy..i kdyz A8 uz myslim je o stupinek zase vyse, A8 se mi taky strasne moc libi..ale ty ceny, ty jsou uplne nekde jinde :) nevidel jsem film Transporter 2 ? :) tam se s A8 jezdi...asi neco jako Taxi s 406tkou, tak tohle s audinou. Fakt pekne auto. Co se velikosti tyce je to zvyk, vejdes se vsude na ceste kde chces, a kde se nevejdu tam se necpu...nejvetsi problem je opravdu to podelne stani...ale je to opravdu prkotina..neresit, taky je nekdy sranda sikme stani...zadek auta couha o pul metru vic nez ostatni :)))

A co se tyce motoru u te audi.... 150k v zakladnu to je, i tak mi to pripadne zcela dostacujici..takova auto jsou pro rychlou jizdu, ale ne pro zbesilou...proste auto roztahnes a jedes...a neklickujes a nezrychlujes a zpomalujes jak s nejakou 205gti...na tohle limuziny nejsou. i tech 110koni v 605tce je zcela v pohode, nevidim duvod proc by 150-180koni v audi8 nebylo dostacujici...timhle autem se predvadet clovek nemusi...image si to auto dela samo :) a zejmena respekt ... nebo se snad mylim ? :roker

Odesláno

zadnice.jpg

Vidíš to auto v pozadí? S tím je sranda se někam dostávat :mrk

A8 je moje krevní skupina též.

Btw:

<-------------------------------------1800cm------------------------------------>

[upravil dne 29/9/05 Fusion]

[upravil dne 29/9/05 Fusion]

Odesláno

Tohle je ta tvoje 605? Ta černá prdel vypadá dobře :super

Auto v pozadí je nějaká amerika ne?

Jinak musim říct že začínám bejt silně závislej na pohodlí a klidný jízdě.

Ještě mě ta audi zkazí a já pak budu muset téčko prodat :aut:D

Odesláno

Tohle je ta tvoje 605? Ta černá prdel vypadá dobře :super

jojo

Auto v pozadí je nějaká amerika ne?

jojo

Jinak musim říct že začínám bejt silně závislej na pohodlí a klidný jízdě.

Ještě mě ta audi zkazí a já pak budu muset téčko prodat :aut:D

:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...