Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj stala se mi nemilá věc, vím ze doteto sekce to nepatří ale napisu to sem. Prasklo mi lanko na otevírání poklopu střechy (manuální otevírání) a zajimalo by mě kde se kupujou origo diky Peugeot nejblíže v okolí Beroun. Diky za radu

Odesláno

Kde je nejbližší zastoupení Peugeot najdeš na stránkách www.peugeot.cz (to je nečekané info:D).

Zavolej si tam o cenu, případně to zkombinuj, kam často jezdíš, nebo někdo jezdí - asi Praha nebo Plzeň. Jinak moc nerozumím otázce.

V druhovýrobě asi nebude, takže origo.

Anebo se zbytky zajdi do Mototechny a vyber možnou náhradu.

Zatemování koncovky jsem dělal ve svěráku.

post-3499-14109637659326_thumb.jpg

Odesláno

Už to nenajdu. Našel jsem jenom obchodníka, přes kterého jsem to objednával. Šlo tehdy o série asi 100 ks, ale nebránili se zhotovit i vzorky. Možná něco s firmou JAWA, už nevím.

Jeden kus bych taky zhotovil sám - koupil lanko s jedním vhodným koncem, nebo metráž a druhý konec tam nalisoval.

Pocínování - pozor na kyselinu, mohlo by to korodovat, takže raději ne.

Odesláno

Kyselinu snadno zneutralizuješ, s korozí jsem nikdy problém neměl, spíš se musí dát pozor na to aby cín nevzlínal a tím neztvrdnul i ten konec lanka. Tam kde je to přímo nevadí, ale tam kde lanko hned zatáčí tak to zbytečně zhoršuje ohebnost.

Jinak kolega mi říkal, že tihle umí i jeden kus, ale nemám zkušenost za jakou cenu: http://www.vdiotava.cz/vyroba-bovdenu-pro-moto-a-malou-zahradni-techniku/

A tihle prý jednodušší i na počkání http://mujweb.cz/vojkovska.vos/

[upravil dne 19/5/14 15:06 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...