Jacobsoon Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Ahoj stala se mi nemilá věc, vím ze doteto sekce to nepatří ale napisu to sem. Prasklo mi lanko na otevírání poklopu střechy (manuální otevírání) a zajimalo by mě kde se kupujou origo diky Peugeot nejblíže v okolí Beroun. Diky za radu Citovat
P607Olda Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Off topic: někde v západních Čecháh vyrábějí brzdová lanka k motocyklům. Umí vyrobit prakticky jakékoli lanko - průměr, délka, zakončení - ceny byly přijatelné. Citovat
Jacobsoon Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 To by pro mě byla asi poslední varianta... Obvolal sem inzeráty na bazosi ale jak na schval sou všechny v elektrice a tam to lanko neni :-( Citovat
P607Olda Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Kde je nejbližší zastoupení Peugeot najdeš na stránkách www.peugeot.cz (to je nečekané info:D). Zavolej si tam o cenu, případně to zkombinuj, kam často jezdíš, nebo někdo jezdí - asi Praha nebo Plzeň. Jinak moc nerozumím otázce. V druhovýrobě asi nebude, takže origo. Anebo se zbytky zajdi do Mototechny a vyber možnou náhradu. Zatemování koncovky jsem dělal ve svěráku. Citovat
wojtěch Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Oldo nemáš název nebo kontakt na tu firmu?? Potřebuju lanko na sklápění a posun sedacky do307 Citovat
koblih69 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Lanka si dělám většinou sám (pokud tedy nestojí drobné. Konce tam zacínuju a u namáhanějších spojů stisknu kleštěma na elektrikářská oka. Citovat
P607Olda Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Už to nenajdu. Našel jsem jenom obchodníka, přes kterého jsem to objednával. Šlo tehdy o série asi 100 ks, ale nebránili se zhotovit i vzorky. Možná něco s firmou JAWA, už nevím. Jeden kus bych taky zhotovil sám - koupil lanko s jedním vhodným koncem, nebo metráž a druhý konec tam nalisoval. Pocínování - pozor na kyselinu, mohlo by to korodovat, takže raději ne. Citovat
koblih69 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Kyselinu snadno zneutralizuješ, s korozí jsem nikdy problém neměl, spíš se musí dát pozor na to aby cín nevzlínal a tím neztvrdnul i ten konec lanka. Tam kde je to přímo nevadí, ale tam kde lanko hned zatáčí tak to zbytečně zhoršuje ohebnost. Jinak kolega mi říkal, že tihle umí i jeden kus, ale nemám zkušenost za jakou cenu: http://www.vdiotava.cz/vyroba-bovdenu-pro-moto-a-malou-zahradni-techniku/ A tihle prý jednodušší i na počkání http://mujweb.cz/vojkovska.vos/ [upravil dne 19/5/14 15:06 od koblih69] Citovat
Jacobsoon Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Vsem moc diky, v origo dílech Peugeot mi pan sdělil ze už se to nevyrábí, takže nezbyde nic jiného než si poradit sam Citovat
wojtěch Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 já to blbě napsal.. potřebuji bovden.. kdyby lanko tak si asi taky udělám..ale bovden nevím.. zkusím to první opravit na sedačce je to urvané hned konec u ručky.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.