brslen Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Poprosím o radu,na inzerátu píšou že auto zátáhne a umře,dělá to střídavě-takže cuká.Kolik by asi stála oprava?Setkal se s tím někdo?Díky za každou radu. Citovat
oddie Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Asi tak 1905 +- 200 let. To myslíš vážně, tuhle otázku??? Pokud to někdo v tomhle stav prodává, můžeš se spolehnout jen a pouze na jediné - že to nebude prkotina, jinak by to dotyčný nechal opravit a to auto prodal dráž, či si jej nechal. Koukám, že za každou cenu pokračuješ ve své snaze koupit vrak, hlavně aby to bylo levně. Citovat
koblih69 Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Vono už jenom ta úvaha, že je vadné turbo může být úplně mimo... Já jednu dobu takhle kupoval \"neopravitelné\" motorky a opravy bývaly většinou velmi jednoduché, ale to je dáno tím, že málokdo věděl jak na to. Tady to může být podobné, ale pokud se takto ptáš tak si to asi neopravíš a musíš spoléhat na někoho jiného a to stojí peníze... jak píše oddie - většinou je vada daleko horší než se píše, takže kupovat jedině když je cena taková, že se vyplatí i větší oprava. Citovat
brslen Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 Asi tak 1905 +- 200 let. To myslíš vážně, tuhle otázku??? Pokud to někdo v tomhle stav prodává, můžeš se spolehnout jen a pouze na jediné - že to nebude prkotina, jinak by to dotyčný nechal opravit a to auto prodal dráž, či si jej nechal. Koukám, že za každou cenu pokračuješ ve své snaze koupit vrak, hlavně aby to bylo levně. Je snad něco špatně na otázce?Tady už se nemůže člověk na nic zeptat??!!!!Právě proto se ptám abych nenaletěl-myslel jsem že od toho tady forum je!!A pokud se mi nechceš vyjadřovat k otázkam-tak se nevyjadřuj vůbec.Je to snad moje věc co chci koupit. Citovat
P607Olda Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Já jsem takto kupoval \"neopravitelné\" magnetofony, za cenu šrotu. Pokud ti dá slevu 30 t. a zbytek je OK, tak o tom uvažovat. Minule jsem tady řešil Sharan s vynechávajícím turbem - z vláken VW vyplynulo, že vyčištění řízení turba je do 3000. Dej sem ten inzerát. Záleží, jak máš kontakt na servis a vrakáč, a v jakém stavu a historií je to auto. Tady mám dobrý servis. Pokud bys ho koupil tady v okolí, tak můžeš servis využít. [upravil dne 18.5.2014 17:15 od P607Olda] Citovat
brslen Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 Vono už jenom ta úvaha, že je vadné turbo může být úplně mimo... Já jednu dobu takhle kupoval \"neopravitelné\" motorky a opravy bývaly většinou velmi jednoduché, ale to je dáno tím, že málokdo věděl jak na to. Tady to může být podobné, ale pokud se takto ptáš tak si to asi neopravíš a musíš spoléhat na někoho jiného a to stojí peníze... jak píše oddie - většinou je vada daleko horší než se píše, takže kupovat jedině když je cena taková, že se vyplatí i větší oprava. Právě že mám známe šikovné lidi co by na to mrkli,jeden elektrikář co dokáže přijít snad na cokoliv .Druhý je mechanik,ale právě si myslím že to bude něco v elektro. Citovat
oddie Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Chytrému napověz, hloupého kopni. Pokud je někdo hloupý až tak, že má blbý kecy na někoho, kdo ho varuje, aby nenaletěl, zasloužil by nakopat s rozeběhem. Jestli jsi dodnes nepochopil, že vyčíslit se dá oprava jen toho, co je jednoznačně sumarizované jako vadné, divím se, že jsi vůbec svéprávný. Takto vágně popsaná závada může znamenat cokoliv od stovky do sta tisíc, a na fóru je to popsané už milionkrát - že se bez přesného určení závady nedá vyčíslit nic! Odhadnout se dá z inzerátu jediné - lidí, co tomu rozumí a kupují levně auta s dobře opravitelnými závadami je všude mraky a inzerci sledují denně. Pokud to nikdo z nich hned nekoupil, znamená to, že je koupě za dané peníze příliš riziková či že se oprava při dané kupní ceně nevyplatí. Citovat
brslen Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 Chytrému napověz, hloupého kopni. Pokud je někdo hloupý až tak, že má blbý kecy na někoho, kdo ho varuje, aby nenaletěl, zasloužil by nakopat s rozeběhem. Jestli jsi dodnes nepochopil, že vyčíslit se dá oprava jen toho, co je jednoznačně sumarizované jako vadné, divím se, že jsi vůbec svéprávný. Takto vágně popsaná závada může znamenat cokoliv od stovky do sta tisíc, a na fóru je to popsané už milionkrát - že se bez přesného určení závady nedá vyčíslit nic! Odhadnout se dá z inzerátu jediné - lidí, co tomu rozumí a kupují levně auta s dobře opravitelnými závadami je všude mraky a inzerci sledují denně. Pokud to nikdo z nich hned nekoupil, znamená to, že je koupě za dané peníze příliš riziková či že se oprava při dané kupní ceně nevyplatí. Každý nemůže být chytrý jako ty!!Nebudu to s tebou rozebírat!!Otázky jsou napsané,takže jak jsem řekl-nepřispívej pokud nechceš poradit!!A hádat se běž třeba do....hospody. Citovat
P607Olda Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Jen pro zajímavost - zkus dát do googlu 307 první majitel - ale pak musíš vynechat ty, co ti vyjdou \"první majitel v CZ\", a zaměřit se na ty, co jsou opravdu koupeny v CZ a je to opravdu první majitel. Anebo aspoň bývá dobrým znakem, že dotyčná osoba vlastní auto aspoň 5 let. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.