Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když už jsem se přihlásil na fórum tak asi můžu i zveřejnit, co vlastně mám.

Tak jsem si včera dovezl domů tohle vozítko, obutý do yokoham, s 270tkou vačkou, chipem, sportovním kitem sání KN, přední sportovní stavitelný tlumiče mám ještě v kufru, a sportovním volantem GT2i. Jel jsem včera asi 120 kiláků, je trochu hlučnej, ale jede jak z praku, docela sem se toho až semtam leknul :-D asi je fakt vyladěný. Teďka bude třeba ho prokontrolovat, trochu oleštit, a slícovat ty plastíky toho pseudobodykitu :-D a poladit svody motoru, a celý výfukový vedení, je dost hlučnej (když sem jel rallysprinty s cliem, tak oproti tomu tak hlučný fakt není) ale zase nepotřebuju tolik pozornosti :-D

DSC00447-2.jpg

DSC00448-2.jpg

DSC00451-2.jpg

chtěl bych se ještě zeptat, jestli je nějaký nadšenec z Prahy, co by třeba měl někdy o víkendu čas se se mnou sejít a auto trochu prohlídnout :-)

[upravil dne 17/5/14 15:35 od 3000HP]

[upravil dne 17/5/14 15:37 od 3000HP]

[upravil dne 17/5/14 19:15 od 3000HP]

Odesláno

Moc se omlouvám, neuvědomil jsem si, že sem to z toho RAWu neshodil do nižšího rozlišení... už by to mělo být snesitelnější :-) taky se rád někde potkám... ale zatím si musím udržovat nizkéj profil kvůli opravdu extrasport zvuku, což mimo město nevadí, protože to jede fakt hustopekelně, ale ve městě si musím dát bacha :-)

Odesláno

Zatím jen tuhle ušmudlanou, ale jen co budou hotový svody, tak dám novou... potřebuju je zavařit - jsou železný sportovní 4-2-1 ale maj prasklinu, tak snad půjdou svařit.. horší je, že mám zalomenej šteft a nevím komu to v Praze dát, aby to nezku...vil

photo.jpg

Odesláno

To tu máš 100x popsané, v tomhle provedení akorát táhneš do motoru teplý vzduch, jsem si jistý, že kdybys to dal na brzdu tak po zahřátí naměříš výrazný pokles výkonu proti obyčejnému filtru ;)

Odesláno

Když je to tu 100x popsané, mohl bys mi prosím teda dát odkaz na nějaké vlákno? abych to mohl přetvořit do správného obrazu :-)

Odesláno

A je někde téma, kdo by to řešil, nějakou homemade metodou abych se přiučil? pročetl jsem to co si mi posilal, moc odpovědi krom toho, že je vše špatně jsem nenašel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...