Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

K dotykovejm displejum mam vice mene odpor.

Mozna proto ze v zacatcich to byl problem a dnesni vrstva je skutecne dotykova ale jak se to bude chovat za rok dva tri ....?

A kaj je odolny pokud to bude mackat nejake mene citlive individum....?

Na toto bude skutecne odpoved v case.

Jinak jsem taky pro klasicke mikrospinace nikoliv to nepovedene membranove viz napr.ovladani tempomatu radia ....

Ale proc se znepokojovat stejne zivotnost techto aut je spocitana na max 8 ideal 5 let .....!

Odesláno

Tak jsem se na ten autosalon taky podíval a byl to tedy nářez. Už když jsem viděl, kdo testuje onu 308, tak jsem okamžitě věděl, že to bude skutečně kvalitka. Ale aspoň vím, kolik je diod v zadních svítilnách.

Následovala reportáž o čištění klimatizace. Kde se čištění rozdělilo na dvě fáze, podle toho kam stříknu čistič ve spreji.:roll

Korunováno to bylo informací, že olej je nestlačitelný.

Ad. ovládání klimatizace: Klimatizace se má ovládat, stejně jako seřizování zrcátek, sedadel, zapínání pásů při stojícím autě...a tam snad nikdo nebude mít v dnešní době problém ovládat dotykový display.

Odesláno

taky nejsem nadšenec snižování objemu motoru, ale jak známo--proti větru se močit nedá, resp. dá, ale pak je chlap po....:),takže je zbytečné řešit motory, ostatně 308 jich nabízí hafo, takže by si měl vybrat každý:myslim, dal jsem to tu hlavně proto, že když ji chválí na Autosalonu!!! :o včetně tříválcového motoru 1.2, tak se tam u nich něco děje :D, nebo je ta 308ma prostě fakt dobrá ;)

Odesláno

Neblázněte, neexistují nezávislé recenze, zaplatí se reklama v příslušném pořadu nebo v příslušné TV a tomu odpovídá kladná recenze v nějakém pořadu ;)

Tím netvrdím, že to auto není super, mě se líbí až na ten motor.

[upravil dne 18/5/14 20:42 od koblih69]

Odesláno

Těma motorama to auto pohřbily totálně, ta paleta motorů je otřesná ..... a ještě ta komedie co teda mají všichni, ale co mi ukrutně vadí že si člověk nemůže koupit auto bez výbavy se lepším motorem a nebo obecně že si to auto fakt nejde poskládat tak jak by ho člověk chtěl mít, ale musí mu do toho cpát zbytečnosti z výbavy co nepotřebuje, nechce, ale zaplatit je musí jinak má smůlu ....

Kdyby se mi už chtělo dávat ty peníze za nový auto, tak bych si stejně nevybral protože ta nabídka motorů je žalostná a platit kopec výbavy kterou nechci je kravina.... :roll Takže zůstanu radši u těch starejch pixel dokud to bude jezdit a pak to vidím na kolo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...