Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek, před pár dny jsem zakoupil 407 Coupé 2.7HDI r.2007 naj. 155tkm a než jsem se tady stačil pochlubit, tak mi zřejmě odešla převodovka. Dva dny po koupi mi začala váhat při přeřazení a až poté s rázem přeřadila. Ihned jsem vyměnil olej dle specifikace, cca 0,75l chybělo, poté včera ujel dalších cca 10km a už nechtěla řadit vůbec, musel jsem přistavit a na místě jsem cítil i mírný zápach - upozorňuji, že já to nebyl. Na palubce žádnou chybu nevyhazuje, při koupi dle diagnostiky kromě parksenzoru také bez chyb. Je kaput nebo mohu ještě doufat? Děkuji za pozornost a případné odpovědi, pěkný večer!

Odesláno

Problém, který to způsobil může souviset se servisem, kde si to nechal měnit - jeho zkušenosti, zvolený postup výměny, správné množství oleje apod. Podle toho co uvádíš, tak to vypadá na spálené lamely - oprava cca 30000,-Kč. Jak je uvedeno výše, určitě odvez auto k někomu,kdo se v tom vyzná. Zjistí důvod a ty to budeš moc reklamovat u těch borců co to měnili .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...