rinooo Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Zdravím ve spolek, před pár dny jsem zakoupil 407 Coupé 2.7HDI r.2007 naj. 155tkm a než jsem se tady stačil pochlubit, tak mi zřejmě odešla převodovka. Dva dny po koupi mi začala váhat při přeřazení a až poté s rázem přeřadila. Ihned jsem vyměnil olej dle specifikace, cca 0,75l chybělo, poté včera ujel dalších cca 10km a už nechtěla řadit vůbec, musel jsem přistavit a na místě jsem cítil i mírný zápach - upozorňuji, že já to nebyl. Na palubce žádnou chybu nevyhazuje, při koupi dle diagnostiky kromě parksenzoru také bez chyb. Je kaput nebo mohu ještě doufat? Děkuji za pozornost a případné odpovědi, pěkný večer! Citovat
Agrafik Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Co znamená vyměnil olej? Jak? Jaký olej? Jak vypadal olej? Barva, zápach... Citovat
dzavel Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Jsi z Karviné? Tady máš kontakt na prý šikovný servis - http://automatickeprevodovky.com/kontakt.html Už bych se v tom nevrtal . Citovat
rinooo Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Děkuji za kontakt. Jinak v servisu vyměnili první čtyři litry, starý olej byl tmavý, po jízdě byl cítit zápach spáleného. Citovat
Agrafik Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Ted po jízdě ti smrděla spáleninou? A před výměnou ne? Vyměněný olej nesmrděl? Ten nový dali jaký? Raději už bych s tím nejezdil. Citovat
rinooo Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Ano po jízdě s novým olejem smrděl, starý ne. Specifikace 3309. Citovat
Zdeno321 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Problém, který to způsobil může souviset se servisem, kde si to nechal měnit - jeho zkušenosti, zvolený postup výměny, správné množství oleje apod. Podle toho co uvádíš, tak to vypadá na spálené lamely - oprava cca 30000,-Kč. Jak je uvedeno výše, určitě odvez auto k někomu,kdo se v tom vyzná. Zjistí důvod a ty to budeš moc reklamovat u těch borců co to měnili . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.