Přejít na obsah

Zdeno321

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 6
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Zdeno321's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Dančák: Tak nové info asi nebude. Stále jsou dva tábory 1-měnit 2-neměnit Záleží spíš na tobě jak se rozhodneš. Obě firmy mají vesměs kladné reference i na jiných fórech. Možná vyber ten, který máš blíž.
  2. jak píše Sagic - měl jsem úplně stejný problém, ale přibrzďovalo pravé přední kolo. Kotouče v pořádku, ale destičky ko. Po výměně už žádné vibrace nejsou.
  3. Ptal si se jestli šla ven a nešla. Náročné to je a asi jen dobrodruh by se do toho pustil, kdyby nemusel. Pokud chceš nechat udělat výměnu, tak to udělej výše uvedeným způsobem. Názory na způsob a samotnou výměnu by určitě zabraly dost místa, ale výměnou určitě nic nezkazíš
  4. rehakovic1: Převodovka se nedemontuje. Vše se dělá na autě, udělá se okruh a zbytek udělá mašina. Pokud bys chtěl měnit filtr (který se u tohoto typu převodovky nemění), tak bys musel převodovku vyndat a rozpůlit.
  5. Taky zkus zkontrolovat zadní okno. U 406 jsem měl vodu v kufru a bylo to odlepeným oknem.
  6. Zdeno321

    predna naprava

    lacotm
  7. Zdeno321

    podvozok- odskakovanie

    havelka: Trochu jsem pohledal a možná si vybereš co potřebuješ http://www.auto-francie.cz/zbozi/56174/SILENTBLOK-ZADNI-NAPRAVNICE-407-SW-2-0-HDI.htm http://www.auto-francie.cz/zbozi/56047/SILENTBLOK-PRICNEHO-RAMENE-407-2-0-HDI.htm http://www.auto-francie.cz/zbozi/56133/SILENTBLOK-HORNIHO-RAMENE-407-2-0-HDI.htm
  8. Zdeno321

    podvozok- odskakovanie

    Taky jsem si myslel, že to vyřeší geo, ale nebylo to moc znát. Při přezutí mi servisák řekl, že má taky 407 a mám zkusit snížit tlaky pneu na 2.3. Zatím to mám asi 3 týdny a vypadá to, že je to lepší, ale úplně to nezmizelo.
  9. Zdeno321

    P407 naraznik

    Zkus si dát poptávku tady na fóru v sekci náhradní dily - koupím nebo na inzertním serveru napr. bazos.sk. Většinou to funguje lépe než hledání inzerátu.
  10. Zdeno321

    porucha automatu AM6?

    Problém, který to způsobil může souviset se servisem, kde si to nechal měnit - jeho zkušenosti, zvolený postup výměny, správné množství oleje apod. Podle toho co uvádíš, tak to vypadá na spálené lamely - oprava cca 30000,-Kč. Jak je uvedeno výše, určitě odvez auto k někomu,kdo se v tom vyzná. Zjistí důvod a ty to budeš moc reklamovat u těch borců co to měnili .
  11. Zdeno321

    Diagnostika

    Špatně položil otázku, ale určitě to myslel jak píše Agrafik
  12. Zdeno321

    Mapy

    Ahoj, zkus třeba tady http://sluzby.bazos.sk/inzerat/36094487/Nove-mapy-Peugeot-Citroen-2014.php.
  13. chuck11: Díky za typ - mám 2010,zítra na to mrknu
  14. Tak řeším malou intenzitu klimatizace. Klima naplněna,filtr vyměněn a tak nějak to pořád není ono. Napadlo mě se podívat na to čidlo v liště před spolujezdcem, ale nic tam není. Může být někde jinde?
  15. mirecekdrah: V převodovce je cca 7L (přesně by to měli vědět v autorizovaném), filtr tam je, ale nedá se vyměnit bez demontáže a rozpůlení převodovky. Jelikož je to převodovka Aisin, tak ji najdeš i v jiných autech a postup výměny oleje je stejný(Toyota,Opel, Fiat,Ford ..). Těch 3,5L je náplň, která jde vypustit - zbytek je v hydroměniči. Pokud bys chtěl dělat komplet výměnu, tak se většinou tento postup opakuje a to ve smyslu - 3,5 nového - smíchá s tím zbytkem v převodovce při kontrolní jízdě a tím se naředí, pak se vypustí a zase se to opakuje. Dělá se to cca 2x, ale někde ti doporučí po výměně oněch 3,5 L pojezdit cca 5000-10000 km a výměnu udělat znova.
×
×
  • Vytvořit...