Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim panove, dnes jsem mel mensi neshodu s prislusnikem mestke policie…… muze mi tento skoropolicista lezt do kabiny a chtit po me zaznamy z tachografu a pokutovat za AETR??

Odesláno

To jako už mají u tuhle pravomoc? Podle mě je to blbost, tohle je snad v kompetenci Policie ČR nebo Celní správy, ne? Bohatě stačí, že měří a krmí městské kasy. Městská policie jak sám název vypovídá, by se měla zabývat pořádkem ve městě. :bacha

Odesláno

No to jsem se zas pobavil na tom autowebu :-D

Jinak co se týká oprávnění strážníka, žádal bych poučení o tom, podle jakého zákona a paragrafu to smí dělat.

Odesláno

Zastavil jsem na 5 minut u krajnice a skocil si pro rohlik a kus salamu….. Nijak sem neprekazel a zakaz nebyl…. Takze jsem udelal dobre kdyz jsem ho poslal do patricnejch mist lidskeho tela, s tim ze jestli ma nejaky podezreni at tavola celni spravu nebo odbor dopravy, a ze nemam cas tu s nim resit kraviny

Odesláno

Ne. Ale měl MP na jeho výzvu jej vyndat a pak chtít po něm razítko, že bylo manipulováno s tachografem. Ten by koukal. Samozřejmě, že toto může pouze PČR.

Odesláno

Takže teď jsem se ptal jednoho měšťáka a dle jeho slov to kontrolovat můžou, ale pokud zjistí pochybení, tak udělají fotodokumentaci a pošlou na úřad..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...