wooody Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Zdravim panove, dnes jsem mel mensi neshodu s prislusnikem mestke policie…… muze mi tento skoropolicista lezt do kabiny a chtit po me zaznamy z tachografu a pokutovat za AETR?? Citovat
radim.1008 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 To jako už mají u tuhle pravomoc? Podle mě je to blbost, tohle je snad v kompetenci Policie ČR nebo Celní správy, ne? Bohatě stačí, že měří a krmí městské kasy. Městská policie jak sám název vypovídá, by se měla zabývat pořádkem ve městě. Citovat
Dave_GTI Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 http://www.autoweb.cz/jak-postupovat-pri-dopravni-kontrole/ Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 http://www.novinky.cz/domaci/330111-straznici-maji-ziskat-nove-ryzoviste-pokut-kamiony.html Aktáulní stav příslušného zákona nevím, dohledej si. Pochybuju, že by už byl účinný, ale kdo ví. Citovat
Krt€K Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 No to jsem se zas pobavil na tom autowebu :-D Jinak co se týká oprávnění strážníka, žádal bych poučení o tom, podle jakého zákona a paragrafu to smí dělat. Citovat
Dýdý Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Sakra jak to tady čtu tak to abych šel zase na školení.Zase sobota v čudu.ale budu chytrej:roll Citovat
wooody Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Zastavil jsem na 5 minut u krajnice a skocil si pro rohlik a kus salamu….. Nijak sem neprekazel a zakaz nebyl…. Takze jsem udelal dobre kdyz jsem ho poslal do patricnejch mist lidskeho tela, s tim ze jestli ma nejaky podezreni at tavola celni spravu nebo odbor dopravy, a ze nemam cas tu s nim resit kraviny Citovat
OK406 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Ne. Ale měl MP na jeho výzvu jej vyndat a pak chtít po něm razítko, že bylo manipulováno s tachografem. Ten by koukal. Samozřejmě, že toto může pouze PČR. Citovat
Krt€K Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Takže teď jsem se ptal jednoho měšťáka a dle jeho slov to kontrolovat můžou, ale pokud zjistí pochybení, tak udělají fotodokumentaci a pošlou na úřad.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.