Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam P407SW viz popis.

Ted jsem cerstve prezul na 215/55 R17.

Ted o vikendu na dalnici mi prislo ze pri jizde nad 130km je auto takove nejiste hlavne pri zmene smeru jizdy.

Lehce vibruje i volant.

Muze to byt zpusobeno poruchou ABS/ESP pravdepodobne na zadnich kolech?

Nebo spise na predku treba tyc rizeni?

kulove cepy na predku mam nove z podzimu 2013

dik

Odesláno

Vyvážení kol, silentbloky ramen, vakl v ložiskách, geometrie... kolik jsi za zimu vymetl děr? :) esp bych nepodezíral, ostatně můžeš vyhodit pojistku ABS a uvidíš jestli nastane rozdíl... ale opatrně!

[upravil dne 5/5/14 18:40 od ph56]

Odesláno

no kola vzadu jsou urcite vyvazena protoze jsem s prezutim na letni menil i gumy v pneuservisu.Ale disky vzadu hazou a musim si je nechat srovnat.Me ale prijde ze bude i neco na predni naprave protoze volant reaguje treba na vyjete koleje i v nizkych rychlostech.

To mi pred vymenou kuloveho cepu delalo taky ale pak to bylo OK.Ale dik za tipy:)

Odesláno

No tak sám si odpovedáš :)

Predné kolesá si nevyvažoval ...

ESP s tým nemá určite nič spoločné ... V prvom rade si daj vyvážiť a zrovnať všetky disky, to je základ ...

Tipujem že na 90 percent sa problém odstráni :)

Odesláno

Taky jezdím 407 SW a auto je běžně velmi stabilní - možná bych ještě popřemýšlel o tom, v jakém stavu jsou tlumiče - co auto vozilo apod. Nestabilitu mužou způsobit i ony.. o bezpečnosti jízdy nemluvě..

Odesláno

pokud nejsou gumy s velkýma boulema a kola natlučený, tak bude stačit vyvážení (stokoruna)

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak uz ho mam doma.

V predu jsou pneu na hranici zivotnosti a vzadu uplne nove.

Taze zadni pneu se shodilo a dalo na predek,litaky vzadu se srovnaly u firmy co to dela.

Novy snimac ABS vzadu.

Vypada to lepe ale vzadu porad citim mirne \"vlneni\"

Ale co je horsiho zase mi prijde ze mi pribrzdujou kola.

Na trech discich prst neudrzim ,jen na jednom ano.Dneska to zvednu a vyzkousim a pripadne vratim.

Ale prijde mi to zvlastni.Vzadu se sice menily i disky,brzdy a jeden brzdic ale proc by to pribrzdovalo i v predu?

A to je opravdu takovy problem vymenit brzdy aby to nepribrzdovalo extremne i pri jizde?

Neni to zadny nezkuseny servis...aut tam delaji hodne a i peugeoty:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...