rhinos Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Mam P407SW viz popis. Ted jsem cerstve prezul na 215/55 R17. Ted o vikendu na dalnici mi prislo ze pri jizde nad 130km je auto takove nejiste hlavne pri zmene smeru jizdy. Lehce vibruje i volant. Muze to byt zpusobeno poruchou ABS/ESP pravdepodobne na zadnich kolech? Nebo spise na predku treba tyc rizeni? kulove cepy na predku mam nove z podzimu 2013 dik Citovat
OK406 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Jsou dobře vyvážená kola? Zkus znovu dát zimní kola, zdali to bude dělat taky. [upravil dne 5/5/14 15:51 od OK406] Citovat
Jobanek33 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Taky bych to tipoval na špatně vyvážený kola Citovat
Guest ph56 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Vyvážení kol, silentbloky ramen, vakl v ložiskách, geometrie... kolik jsi za zimu vymetl děr? esp bych nepodezíral, ostatně můžeš vyhodit pojistku ABS a uvidíš jestli nastane rozdíl... ale opatrně! [upravil dne 5/5/14 18:40 od ph56] Citovat
rhinos Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 no kola vzadu jsou urcite vyvazena protoze jsem s prezutim na letni menil i gumy v pneuservisu.Ale disky vzadu hazou a musim si je nechat srovnat.Me ale prijde ze bude i neco na predni naprave protoze volant reaguje treba na vyjete koleje i v nizkych rychlostech. To mi pred vymenou kuloveho cepu delalo taky ale pak to bylo OK.Ale dik za tipy:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 No tak sám si odpovedáš Predné kolesá si nevyvažoval ... ESP s tým nemá určite nič spoločné ... V prvom rade si daj vyvážiť a zrovnať všetky disky, to je základ ... Tipujem že na 90 percent sa problém odstráni Citovat
OK406 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Jak jsme již napsal, řádně vyvaž letní kola a pak uvidíš. Citovat
xbata Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Taky jezdím 407 SW a auto je běžně velmi stabilní - možná bych ještě popřemýšlel o tom, v jakém stavu jsou tlumiče - co auto vozilo apod. Nestabilitu mužou způsobit i ony.. o bezpečnosti jízdy nemluvě.. Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 407 má poměrně citlivou zadní nápravu a pokud je vzadu nevyvážené kolo (nebo házející) tak šije celým autem. Citovat
rhinos Odesláno 9. květen 2014 Autor Odesláno 9. květen 2014 no asi to budou ty kola pac se to projevilo v podstate hned po vymene ze zimaku na letnaky. Akorat nevim kdo na Plzensku umi dobre srovnat kola... Citovat
xbata Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 pokud nejsou gumy s velkýma boulema a kola natlučený, tak bude stačit vyvážení (stokoruna) Citovat
rhinos Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 gumy jsou nove a kola vyvazeny.Koply to je rikal mi to servisak kdyz to menil a ukazoval.no uvidime Citovat
rhinos Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 tak uz ho mam doma. V predu jsou pneu na hranici zivotnosti a vzadu uplne nove. Taze zadni pneu se shodilo a dalo na predek,litaky vzadu se srovnaly u firmy co to dela. Novy snimac ABS vzadu. Vypada to lepe ale vzadu porad citim mirne \"vlneni\" Ale co je horsiho zase mi prijde ze mi pribrzdujou kola. Na trech discich prst neudrzim ,jen na jednom ano.Dneska to zvednu a vyzkousim a pripadne vratim. Ale prijde mi to zvlastni.Vzadu se sice menily i disky,brzdy a jeden brzdic ale proc by to pribrzdovalo i v predu? A to je opravdu takovy problem vymenit brzdy aby to nepribrzdovalo extremne i pri jizde? Neni to zadny nezkuseny servis...aut tam delaji hodne a i peugeoty:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.