Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, zvažuju koupi 306 na díly ale je to kombi a já mám hatchback. potřeboval bych vyměnit oboje boční dveře, plastový prahy a možná že bych vyměnil i zadní nápravu za kotoučovou. Nevíte jestli to bude všechno pasovat? :roll

[upravil dne 5/5/14 05:15 od jéřa]

Odesláno

Náprava prohodit půjde, zbytek ať Ti napíše někdo povolanější (já bych řekl, že dveře přední určitě, se zadníma si jistej nejsem a plastový prahy budou na kombi asi delší než na HB).

Odesláno

Náprava v pohodě, zadní dveře jsou taky stejný a prahy, dovolím si tvrdit, jsou taky stejný. Mám dojem, že pouze u sedanu jsou jiné a u 3. a 5.dvéřového hatchbacku se liší pouze jinde umístěným držákem. :myslim

Odesláno

No asi máš s těma prahama pravdu - možná je to spíš mé zbožné přání aby kombajn byl aspoň o kousek mezi sedačkama delší (přeci jen je ten přechod ze 406ky znát...)

Odesláno

Na kombajnu bude zadní náprava tužší, protože je na těžší auto, ale tohle bych neřešil.

Dveře i prachy by měly být stejné jako na HB, nejsem si vědom, že BK měl delší rozvor.

Jak píše Radim, u prahů jsou rozdíly mezi 3 a 5 dvéř, a to uchycením díky ne/přítomnosti bočních dveří.

Jenom technická poznámka: Pokud budeš přehazovat nápravu, nejsem si jist, zda nebudeš potřebovat kratší lanovody, ty z BK mohou být delší ... ale většinou se lanovody dávají nové, pokud se mění náprava. ;)

Odesláno

Pravda, jakmile je rozvor stejný, lana musí být taky stejný. To se omlouvám. :mad: Jenom je jasné, že musí použít lana z té kotoučové. ;)

Odesláno

Myslel jsem si že to bude pasovat, ale nebyl jsem si jistej. Díky za pomoc :) a ještě jeden technickej dotaz, je to hdi a já mám td, půjde vyměnit motor nebo tam je jiný uchycení? a kolik by asi tak stálo zapsání do TP?

Odesláno

Legální přepis TD/HDI nepůjde. Jestli má stejné uchycení netuším, ale pokud nemáš kamarády na STK tak bych o záměně vůbec neuvažoval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...