jéřa Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Zdravim, zvažuju koupi 306 na díly ale je to kombi a já mám hatchback. potřeboval bych vyměnit oboje boční dveře, plastový prahy a možná že bych vyměnil i zadní nápravu za kotoučovou. Nevíte jestli to bude všechno pasovat? [upravil dne 5/5/14 05:15 od jéřa] Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Náprava prohodit půjde, zbytek ať Ti napíše někdo povolanější (já bych řekl, že dveře přední určitě, se zadníma si jistej nejsem a plastový prahy budou na kombi asi delší než na HB). Citovat
radim.1008 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Náprava v pohodě, zadní dveře jsou taky stejný a prahy, dovolím si tvrdit, jsou taky stejný. Mám dojem, že pouze u sedanu jsou jiné a u 3. a 5.dvéřového hatchbacku se liší pouze jinde umístěným držákem. Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 No asi máš s těma prahama pravdu - možná je to spíš mé zbožné přání aby kombajn byl aspoň o kousek mezi sedačkama delší (přeci jen je ten přechod ze 406ky znát...) Citovat
MilanF1 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Na kombajnu bude zadní náprava tužší, protože je na těžší auto, ale tohle bych neřešil. Dveře i prachy by měly být stejné jako na HB, nejsem si vědom, že BK měl delší rozvor. Jak píše Radim, u prahů jsou rozdíly mezi 3 a 5 dvéř, a to uchycením díky ne/přítomnosti bočních dveří. Jenom technická poznámka: Pokud budeš přehazovat nápravu, nejsem si jist, zda nebudeš potřebovat kratší lanovody, ty z BK mohou být delší ... ale většinou se lanovody dávají nové, pokud se mění náprava. Citovat
Andreww Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Proč by byly lanovody delší, když je rozvor stejný? Pasovat by mělo všechno, co potřebuješ. Citovat
MilanF1 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Pravda, jakmile je rozvor stejný, lana musí být taky stejný. To se omlouvám. Jenom je jasné, že musí použít lana z té kotoučové. Citovat
jéřa Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Myslel jsem si že to bude pasovat, ale nebyl jsem si jistej. Díky za pomoc a ještě jeden technickej dotaz, je to hdi a já mám td, půjde vyměnit motor nebo tam je jiný uchycení? a kolik by asi tak stálo zapsání do TP? Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Legální přepis TD/HDI nepůjde. Jestli má stejné uchycení netuším, ale pokud nemáš kamarády na STK tak bych o záměně vůbec neuvažoval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.