Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kontrola FAP

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim priatelia. Chcem sa opýtať kam zapojiť vodiče na diodu,ktorú so videl v spätnom zrkadle. Ja som ich zapojil na poistku vyhrievania zadného skla,ale prešiel som 50km a nič sa nedialo. Zrejme zle zapojené. Prosím o radu

Odesláno
Zdravim priatelia. Chcem sa opýtať kam zapojiť vodiče na diodu,ktorú so videl v spätnom zrkadle. Ja som ich zapojil na poistku vyhrievania zadného skla,ale prešiel som 50km a nič sa nedialo. Zrejme zle zapojené. Prosím o radu

Nic snazšího než zapnout vyhřívání zadního skla ručně. Pak musí svítit hned.

Mohlo se i stát že máš zapojenou diodu obráceně.

Odesláno

Na pojistce je stálé napětí, tam připojit Led-ku je zbytečné, by svítila stále (pokud Ti momentálně nesvítí tak je zapojená špatně)... jinak podobné téma jsem tady řešil onehda, jsou tam i způsoby zapojení (jinak pro ověření správné funkce připojené Led-ky stačí zapnout odmlžování zadního skla při nastartovaném motoru)

[upravil dne 4/5/14 21:55 od Maco82]

Odesláno

ved práve o to mi ide, kde vlastne mám tie vodiče z diodi zapojiť,aby to plnilo svoj účel. Nemám vyhrievané zkadlá.

Odesláno
ved práve o to mi ide, kde vlastne mám tie vodiče z diodi zapojiť,aby to plnilo svoj účel. Nemám vyhrievané zkadlá.

Na výstup z relé vyhrievania zadného skla.

Odesláno

Nejlépe někde sehnat elektrické schéma zapojení, onehda jsem se také snažil najít relé ohřevu skla, popř. kabeláž pod palubovkou - bezúspěšně... nakonec jsem napojil na svazek v zadním pravém sloupku (tlustý bílý vodič je +12V pro ohřev skla, a ten plast sloupku lze jednoduše odcvaknout), když půjdeš po něm tak Tě určitě dovede k relé...

post-49748-14109637396545_thumb.jpg

řešil jsem to tady

[upravil dne 7/5/14 07:48 od Maco82]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...