Guest rico207 Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Zdravim priatelia. Chcem sa opýtať kam zapojiť vodiče na diodu,ktorú so videl v spätnom zrkadle. Ja som ich zapojil na poistku vyhrievania zadného skla,ale prešiel som 50km a nič sa nedialo. Zrejme zle zapojené. Prosím o radu Citovat
Agrafik Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Klidně můžeš najet 500km a nic se nestane. Citovat
RichVa Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Zdravim priatelia. Chcem sa opýtať kam zapojiť vodiče na diodu,ktorú so videl v spätnom zrkadle. Ja som ich zapojil na poistku vyhrievania zadného skla,ale prešiel som 50km a nič sa nedialo. Zrejme zle zapojené. Prosím o radu Nic snazšího než zapnout vyhřívání zadního skla ručně. Pak musí svítit hned. Mohlo se i stát že máš zapojenou diodu obráceně. Citovat
Maco82 Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Na pojistce je stálé napětí, tam připojit Led-ku je zbytečné, by svítila stále (pokud Ti momentálně nesvítí tak je zapojená špatně)... jinak podobné téma jsem tady řešil onehda, jsou tam i způsoby zapojení (jinak pro ověření správné funkce připojené Led-ky stačí zapnout odmlžování zadního skla při nastartovaném motoru) [upravil dne 4/5/14 21:55 od Maco82] Citovat
Guest rico207 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 ved práve o to mi ide, kde vlastne mám tie vodiče z diodi zapojiť,aby to plnilo svoj účel. Nemám vyhrievané zkadlá. Citovat
ferinko2 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 ved práve o to mi ide, kde vlastne mám tie vodiče z diodi zapojiť,aby to plnilo svoj účel. Nemám vyhrievané zkadlá. Na výstup z relé vyhrievania zadného skla. Citovat
Guest rico207 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Tak moc som nezmúdrel,lebo neviem ktoré to relé je. Citovat
Maco82 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Nejlépe někde sehnat elektrické schéma zapojení, onehda jsem se také snažil najít relé ohřevu skla, popř. kabeláž pod palubovkou - bezúspěšně... nakonec jsem napojil na svazek v zadním pravém sloupku (tlustý bílý vodič je +12V pro ohřev skla, a ten plast sloupku lze jednoduše odcvaknout), když půjdeš po něm tak Tě určitě dovede k relé... řešil jsem to tady [upravil dne 7/5/14 07:48 od Maco82] Citovat
Maco82 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Neboj, vše je zpětně pěkně zaizolováno, jak z fabriky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.