Wext Odesláno 6. květen 2015 Autor Odesláno 6. květen 2015 Dlouho jsem to tady zanedbával, takže to dneska zase trošku oživíme... Coupéčku jsem konečně nechal zrenovovat letní ALU kola a příští měsíc se je konečně chystám zapsat do TP... Nicméně kola už jsou hotové a už jsem nevydržel jezdit na těch hnusných zimních kolech Takže tady jsou fotky na nových kolech.... (omlouvám se za kvalitu fotek, měl jsem po ruce jen mobil....) Citovat
JVT Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 Čau Koukám, že máš disky omotaný izolačkou Jaký je to rozměr gum? Citovat
Wext Odesláno 6. květen 2015 Autor Odesláno 6. květen 2015 Mízo, kdybych to auto trošku snížil, tak už se nevejdu do garáže, už teď je to tak na hraně a potom by muselo coupé stát pořád venku, což teda nechci.. Jinak gumy jsou 225/45 R17 Citovat
Mizlerek007 Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 no dobře to tě omlouvá nicméně gumu bych zvolil asi vyššího profilu 50, Citovat
Print Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 Sakra to jsou pořád výmluvy s těma garážema Citovat
Wext Odesláno 8. květen 2015 Autor Odesláno 8. květen 2015 bohužel mám smůlu v tom, že mám starší barák, kde parkuji auto a pitomí vjezd... Ale kdybych si udělal mini nájezdy do garáže, tak by to možná šlo Jinak se mi trošku snížené auto taky líbí ale ne styl, že s tím drhnu všude, kde vjedu Kámoš má astru a nevjede ani do podzemky v obchoďáku ani do garáže a pomalu ani do servisu Jinak gumy jsou zatím provizorní, ještě furt váhám jestli to nechat trochu snížit a pak nadávat na vás, co jste mi pak blbě poradili a nebo pořídit gumy od traktoru Citovat
Wext Odesláno 8. květen 2015 Autor Odesláno 8. květen 2015 Ale zdá se mi, že předtím to mělo podobnou mezeru mezi kolem a podběhem, možná i větší tak nevím jestli dávat větší profil gumy... Citovat
Wext Odesláno 10. květen 2015 Autor Odesláno 10. květen 2015 Tak jsme o víkendu společně s coupéčkem objevovali nové krajinky no, kochal jsem se bylo nádherně... Citovat
Print Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 urcite bych dal vetsi profil pneu protoze ted ty kola vypadaj malinky a vypodlozkoval bych zadni kola Citovat
Wext Odesláno 11. květen 2015 Autor Odesláno 11. květen 2015 A nebude mi větší profil gumy zkreslovat rychlost na tachometru ? Jinak jak je to s podložkama, když jsou na autě, řvou na technické ? Citovat
Mizlerek007 Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 zkreslovat nic nebude a jestli jo, tak ten 1-2km/h není nic podstatného, a na STK je to jak kde... já stím neměl nikde u nás v okolí problém Citovat
Wext Odesláno 12. květen 2015 Autor Odesláno 12. květen 2015 ok, tak po těch gumách se teda mrknu, jsem čekal že to bude ukazovat o dost jinak, ale jestli takhle, tak je to v klidu.... Jinak u nás na STK nevím no, mi dělali problémy snad se vším, ale uvidíme, třeba najdu nějaké milejší Ale stejně musím nejdřív dohoblovat ty moje gumy co tam mám teď jsou to nějaké číny, tak to půjde snadno Citovat
Wext Odesláno 24. červen 2015 Autor Odesláno 24. červen 2015 Tak to tady trochu oživíme Dlouho jsem přemýšlel a rozhodl jsem se tedy pro snížení auta... Chci ale jen decent, takže kdyby někdo věděl o nějakém slušném podvozku za dobrou cenu, tak se ozvěte Jinak jsem si ještě pořídil pracanta, aby se coupéčku dostalo zaslouženému odpočinku. Není to sice Peugeot ale myslím si, že mi poslouží velmi dobře... Zatím mám najeto 2000km a šlape to jako hodinky ale tím se tu radši moc chlubit nebudu Jinak od té doby co mám pracanta mě na benzínové pumpě vidí mnohem méně a kupodivu se to i krásně projevuje na penězích, takže coupé používám teď jen jako víkendovku A teď už jen čekám na nevyhnutelné komentáře o TDI tak jen do mě Citovat
misho.1709 Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Ako sa ti teraz páčia na coupe tie nálepky vzadu? Citovat
KapriQ Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 TIe nálepky sa mi nepáčia + ten žralok na streche preč s ním a bude to ok . Citovat
misho.1709 Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Ani mne, ale išlo mi o to, aby som trošku rýpol s tým TDI Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.