Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kontrolna otazka:

Aka je pravdepodobnost, ze sa v zapche na dialnici stretnu dvaja clenovia klubu?

Stalo sa v piatok 23.9.2005 cas niekde okolo 18:45 dialnica D2 tesne pred Bratislavou. Pomaly som sa blizil k 309 a podla nalepky na zadnom skle som identifikoval clena P-C. 309 sa casom trosku vzdialila ale vzhladom k tomu ze lavy a pravy pruh nesli rovnakou rychlostou nastal cas ked sme sa ocitli na rovnakej urovni. Cez otvorene okna sme sa pozdravili, prehodili par viet a bohuzial zase sa auta pohli tak sme sa rozisli... :super

Majte oci otvorene, spriazneneho pezotaka mozte stretnut skutocne kdekolvek...

Tymto pozdravujem Helcu, verim ze do ciela docestovala v poriadku. :papa

Odesláno

No jo, Medvěd povídal, že Medvědice jela na Slovensko. Ty máš poslyš ale kliku, potkat z P-C ženskou, kterých tady zrovna moc není. To já takhle kdysi potkal akorát Voštíka :D Jinak tě myslím trumfli dva členové P-C, co se dokázali nejen potkat, ale i nabourat (cestou za srazu) - což doufám moc časté nebude... ;)

Odesláno

Já jsem dneska v Liberci viděl krásněš vytuněnou červenočernou 405ku s RZ 1L0 0004, mám pocit, že tu 405ku znám z fotek - člobrdu, co to dělo vlastní, nikoli (jak nemám rád tunery, tak na tomhle stoji bylo vidět, že si s tím majitel fakt dost vyhrál) - viděno dnes kolem 12.30 nedaleko centra LBC

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No jestli myslíš mě, tak to opravdu nevím..........:myslim:myslim Ale superbéčko je v Praze opravdu dobré maskování ;)

Tak a už se maskujem jinak. SPBéčko už nehledej :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já jsem dneska v Liberci viděl krásněš vytuněnou červenočernou 405ku s RZ 1L0 0004, mám pocit, že tu 405ku znám z fotek - člobrdu, co to dělo vlastní, nikoli (jak nemám rád tunery, tak na tomhle stoji bylo vidět, že si s tím majitel fakt dost vyhrál) - viděno dnes kolem 12.30 nedaleko centra LBC

Myslíš

tuhle 405ku? :aut

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: Medvěd

Myslíš

tuhle 405ku? :aut

Jo tak to je ona - však jsem psal, že byla velice hezká

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...