Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

P307 levá strana mezi před. a zad. kolem o 3cm kratší

Recommended Posts

Odesláno
:papa zdravím všechny přítomné i ty nepřítomné :D:D ...koupil jsem auto a po nějakém čase jsem si začal všimat....levá strana od středu kola k zadnímu středu kola je o necelé 3cm kratší než na druhé straně auta :grr ...zajímalo by mě jestli někdo neví kolik by přibližně stála práce je to na přední nápravě...
Odesláno

v jednom servise mi bylo řečeno že to určitě bylo na rovnací stolici :( ... chtěl bych vidět metr toho co to natahoval :roll jestli mu tam náhodou pár cm nechybí nebo jen neumí číst

Odesláno

auto mam tři roky bylo ve třech různých servisech s obvyklými opravami rozvody,brzdy přezouvání jinak nic závažného a v každém mi na to řekli něco jiného...v jednom mi řekl že to bude v uložení ramene...dále že je určitě jen rameno ohnuté...naposledy mi řekl že to bylo rovnací stolici a že to špatně srovnali

Odesláno

netáhne dostrany ani se nesjízději kola byly tam vyměněny čepy a poloosa takže byla udělaná i geometrie...ale nejsem si jist zda to nemělo vliv na tu poloosu abych ji pak neměnil každy rok a půl a prostě když o tom člověk ví tak to vidí a nelbí se mu to přece jen 3cm se daj vidět lidským okem :):D

Odesláno

Tak dej sem protokoly.

Jestli se aspoň jednotlivá měření shodují, tzn. jestli je ta odchylka stálá, anebo je to vaklavé.

A jestli je z protokolů poznat, které kolo je špatně - porovnáním s továrními hodnotami rozvoru a rozchodu.

Odesláno

tak pokud to jsou tři centimetry tak to musí být i vidět, kde je problém tak stačí porovnat obě strany a polohu dílů a vůči sobě třeba pomoci vzdalenosti šroubu nebo měřících bodu na karoerii.

Odesláno

porovnávali jsme pravou stranu s levou a rozdíl 3cm od středu kol...na pravé straně opticky vypadá že kola jsou kde maji být na levé je přední kolo blíže ke karoserii ke dveřím..ale nekoukali jsme jak je to v papírech...bohužel si to nepamatuji kolik jsme přesně naměřili a teď ani nemám auto u sebe aby se to změřilo znovu....řeknu takto všude bych narval snad klidně 19palc. kola ale na levé přední ne :D:D:D ne že bych je tam chtěl ale pro porozumnění :)

Odesláno

tak to ale musí být na tom rameni vidět.

nebo uchyceni toho ramene nebo nápravnice musí byt spatne.

kdybys měl cestu skrz Hostivice tak dej vědět a stav se u mě v práci a zvedneme to a proměříme

Odesláno

ozzy56

tak brečet kvuli tomu nebudu auto normálně funguje ale na tak hezkém autě se mi to prostě nelíbí a rozhoduju se že stym něco udělám a zajíma mě názor zkušených ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...