Luciferka Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Prosím o radu, kde v Praze zaparkovat, když jedu na koncert do Tipsport areny. Je možno někde v blízkosti? Děkuji za radu. Citovat
MJSytic Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Jedeš na Yanniho? Normálně bych ti poradil, ať to dáš na P+R do Holešovic u metra, ale vzhledem k tomu, jak je to tam teď rozkopaný, tak si nejsem úplně jistý, že se tam dá dostat Asi bych nechal auto v Letňanech na P+R a sjel dolů metrem a od metra Nádraží Holešovice to došel pěšky Citovat
Medvěd Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Z Holešovic už zase tramvaj k Výstavšti jezdí, takže se dá zajet až k nádraží na P+R a dojet tramvají Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 uplne nejjednodussi to je tam byt vcas a postavit to do galerie harfa, ktera je otevrena dostatecne dlouho. Minule kdyz jsem tam parkoval pri hokeji Lev Praha, tak tam mely zvednuty zavory......to je nejbliz...... jo vlastne Tipsport arena........JEN BLAZEN POJEDE V TETO SITUACI AUTEM DO HOLESOVIC......tam je pruser vyjet normalne, natoz ted, kdyz je to rozkopany.......... P+R Letnany, a zbytek metrem, nebo na P+R Holesovice a priprav se, na kolony, ktere se snad ani nevyplati stat......... nebo to postavit na Libensky mnost u palmnovky a sjet 4 zastavky tramvaji [upravil dne 28/4/2014 22:48 od Scratch] [upravil dne 28/4/2014 22:49 od Scratch] Citovat
Medvěd Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Tipsport je bývalá Sazka? Já myslel, že se jedná o halu na Výstavišti Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Kdyz jsou akce ta P+R na vystavisti je total full a vsude okolo je modra zona. U vystaviste je hlidany parking ale na ten pojedou vsichni takze turbo fronty. Jedeš kv tak nech auto nekde na.kraji prahy a dojed to metrem nebo tramvaji. Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Scratchi - co je, pěkně prosím, v Holešovicích rozkopaný? Už jsem psal, že křižovatka u pivovaru je od víkendu opět normálně průjezdná. Jinak ale souhlasím s tím, že nejlepší je nechat auto u metra v Letňanech a do Holešovic dojet krtkem Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 tak rozkopanyho, jak koukam, uz neni nic Citovat
Vvitty Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Treba pred Holesovickym nadrazim jeste pred dvema tydny chybelo asi tak 30cm svrsku ulice Na Zatorach a myslim ze to nedodelali doted. Od vikendu (?) je uz zase rozkopana ta nove udelana krizovatka na nabrezi pred radnici. Mimochodem v ulici U Uranie zmizel jeden pruh ze dvou. Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Na Zátorách normálně průjezdné - jel jsem tam v sobotu úplně normálně = všechno se mění Citovat
Luciferka Odesláno 29. duben 2014 Autor Odesláno 29. duben 2014 Ano, jedu na Yanniho 2.5. na 20.hodinu. Taky jsem si myslela, že odstavit někde na okraji a dojet metrem, ale jelikož to tam neznám a mění se to v Praze každou chvilku, tak jsem si nebyla jistá. Každopádně moc děkuji za tipy Citovat
Luciferka Odesláno 29. duben 2014 Autor Odesláno 29. duben 2014 Jo, jinak prosím pokorně za prominutí, ale co je P+R? Já znám akorát Public relations :mad: Citovat
Vvitty Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Park & Ride - zaparkuj a jed (metrem) Ale pokud tam jedes az na tak pozdni cas, tak v Holesovicich se da zaparkovat na zelene nebo oranzove zone (ne kombinovana s modrou!!!) od 18h zdarma a zbytek dojit pesky nebo tramvaji. Citovat
Fruktis Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Park and Ride ....zaparkuj a jeď mhd, parkovné je za den tuším deset nebo dvacet kč. Citovat
Michal-OL Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Osobně bych to nechal v Bubenči a prošel to Stromovkou pěšky. Citovat
MJSytic Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Ano, jedu na Yanniho 2.5. na 20.hodinu. Taky jsem si myslela, že odstavit někde na okraji a dojet metrem, ale jelikož to tam neznám a mění se to v Praze každou chvilku, tak jsem si nebyla jistá. Každopádně moc děkuji za tipy Tak si ho užij, a pak poreferuj Taky jsem to měl v plánu, ale nakonec to nedopadlo Citovat
Krt€K Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Zkusil bych nákupní centrum v Letňanech, galerie Fenix ve Vysočanech, Harfu, P+R na Opatově (i když je to na druhym konci Phy)... v Holešovicích bych se crcat autem nechtěl :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.