KingSpade Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Zdravím...tak se stalo co jsem už čekal pár měsíců a to, že mi prasklo lanko od spojky a teď moje otázka...Nevíte, které tam mam dát? Klasicky existují více než dva rozměry. A samozřejmě samostav a manuál. Dá se to poznat nějak z VINka? že bych vám ho tady prcnul Citovat
HonzaC2 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Jo, podle VIN ti někdo zjistí co tam bylo z výroby, pokud ti to někdo nepřestavěl. Citovat
KingSpade Odesláno 30. duben 2014 Autor Odesláno 30. duben 2014 Můžu teda někomu poslat do sz vinko, že by se na to mrknul? Citovat
Petrikj Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Jaké jsi použil lanko, samostav/manuál? Citovat
KingSpade Odesláno 5. květen 2014 Autor Odesláno 5. květen 2014 Tak jsem nečekal, že bude problém koupit vůbec lanko, co jsem se díval a volal tak ho nikde nemají Petrkij: samostav Citovat
KingSpade Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Asi si to hodím...lanko..samostav, všechno v pohodě. Problém? Prasknul ten plastový bazmek co drží konec lanka s pedálem. Citovat
Maverick Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Ten plastovej bazmek je na 405 celkem profláknutá závada;) Každopádně už bych to znova dělat nechtěl. Citovat
KingSpade Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Akorát co stím..moc eshopů ho nevede, víceméně jen autobenex za nějakých 129,-Kč a to ještě na objednávku takže není jisté jestli vůbec je někde na skladě, ale mám ještě možnost ho vytáhnout z pedálu bývalé kamarádovy 405ky. Citovat
Dýdý Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 To ti nezávidím.Vždycky jsem měl vorvaný ruce.A ve finále stejně budeš dělat co nejdřív spojku.Proto to totiž praská.Přítlačák je nahadry a za chvíli ti prdne i ten novej plast. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.