ChouLu Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Hoď mi sem VIN nebo do SZ a já ti hodím historii Už jsem ho našel... Prodáno v Itálii Bez servisní historie... [upravil dne 25/4/14 15:58 od ChouLu] Citovat
23bus Odesláno 25. duben 2014 Autor Odesláno 25. duben 2014 Posílám VIN i sem i do SZ. Díky VF30ARHE8BS112714 [upravil dne 25/4/14 15:30 od 23bus] Citovat
23bus Odesláno 30. duben 2014 Autor Odesláno 30. duben 2014 Tak Peugeot v Třebíči je pořád volný. Nekoupil jsem. Přístup prodejců salonu Šudoma musím ale ocenit. Byli v pohodě, popovídali jsme si a auto mi nijak nenutili. Ještě čekám na nabídku na jinou 5008. Citovat
23bus Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 Vevnitř bylo divně cítit a všechny šrouby a matky na podlaze a kolejnice od sedaček byly orezlé. Vypadalo to jako vytopené, ale je to jen můj pocit. Držím se u ojetých aut pravidla \"při první pochybnosti nebrat\" Citovat
Pacho69 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 No ten nízkej nájezd může být tím, že auto po \"namočení\" někde dlouho stálo. Při tom využití nemůže být cítit. Klidně můžeš mít pravdu, i Itálie je poslední roky samá povodeň. Citovat
Onkel Konrad Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 pokud to autorizák s tímto vědomím prodává, tak to jsou pěkný ku... Citovat
23bus Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 To fakt nevím. A říkám znovu, že je to jen můj pocit. A teda i manželky, se kterou jsem se na to jel podívat . Třeba to někdo koupí a bude s tím pár let spokojenej Já hledám dál a uvidím, jestli to nakonec bude Lev, VW nebo Ford... Koupit auto kolem 400 tis. Kč je snad ještě horší než vybrat něco za 150-200 tis. [upravil dne 2/5/14 13:44 od 23bus] Citovat
OldasII Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Koukni na www.autovasicek.cz tam jednu 5008 máj. Já od nich mám tu svoji a jsem spokojen. Citovat
pette Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 byl bych hodně opatrný, neřikám že nemůžou mít dobrý auto, ale za bazarem mají dílnu s lakovnou a když ty auta pořádně prohlídněš, tak je jich většina dělaných Citovat
LG 5008 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Ahoj, ja som kupoval 5008 tiez ako PREMIUM \"jazdenku\". Auto ked so ho kupoval vsak malo vek 7 mesiacov s nájazdom 14tis.km. Som s autom maximalne spokojny. Pozri pripadne SR ( http://peugeot.certifikovane.sk/?id=25&tx_rtgcarbazaar_pi1[model]=73&cHash=60519c3d ) - totiž u nás často predávajú (ako aj moj prípad) auta ktore patrili Peugeot Slovakia (vzhľadom na to, že okrem oficiálneho distribútora je v Trnave aj celý PSA výrobný závod - je tu na predaj dosť manažérskych áut) Predaj manažérskych áut zabezpečujú najmä predajne v Bratislave a Trnave. P.S. ten nájazd 31tis. km po troch rokoch bol jednoznačne podozrivý (podľa mňa si dobre urobil keď si to nebral) - ja mám presne dva roky od registrácie auta najazdených 53tis. - a to ho používam čisto súkromne s rodinou Citovat
23bus Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Tak nakonec zvítězil Touran. Mohlo by ale být zajímavé dělat průběžná srovnání. Teda pokud se se mnou ještě budete bavit... Citovat
23bus Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 podobně. Tak ať vám ty vaši lijóni jezdí. Citovat
mypex Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Zdravím, nechci být hnidopich, ale jak to tak čtu tak se jednalo o zakoupení vozu kolem 400tis. a to si myslím, že už je dost vysoká částka na to aby člověk spíš než nad ojetým uvažoval o novém, jen to chce vychytat nějakou probíhající akci. Já konkrétně jsem koupil 5008 před rokem když měli akci Diesel za cenu benzínu, takže mě v 7 místném provedení vyšla na nějakých 440tis. a ještě mi dali navrch financování na 5 let bez navýšení a to jsem si tam šel také původně pro předváděčku za 400tis. Teď ale však řeším problém s tažným zařízením, jelikož až když jsem dostal po zaplacení akontace klíčky od vozu a technický průkaz tak jsem byl nemile překvapen katastrofálně nízkou povolenou hmotností bržděného přívěsu jen 900kg. Upozorňuji, že se jedná pouze o motorizaci 1.6HDI 84KW, 2.0HDI už má 1500. Takže i přesto, že jsem jinak s vozem maximálně spokojený tak jej nejspíš budu muset prodat a koupit jiné právě kvůli možnosti tažení karavanu :-(. Ještě podotknu, že úplně stejně byli překvapeni ti prodejci a také tomu nechtěli uvěřit. Podle jejich slov jsem byl prý první kdo si toho všiml a řešilo se to jako pravděpodobná chyba v TP u importéra. Auto už bohužel nešlo vrátit jako nepoužité jelikož už mělo zapsané majitele a bylo na něm najeto 1000km když jsem tento problém chtěl řešit. A jediné co mi poradil pan majitel autosalonu, že prý jsem udělal chybu, že jsem se do toho techničáku díval. Možná měl pravdu, ale on nebude v situaci kdy ho náhodou někde uprostřed Evropy budou kontrolovat chlupatý a bránit v další jízdě a to nemluvím o dopravní nehodě i kdyby nebyla mojí vinou. Takže jedna rada pro případné kupující: P5008 1.6 HDI je skvělá volba pouze pokud neplánujete tahat bržděné přívěsy (karavany) protože drtivá většina má celkovou hmotnost kolem 1300kg. Citovat
elton Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Mypex, chtěl jsem se zeptat, když taháš ty karavany. Jaký řidičák potřebuješ? stačí ti jen B nebo potřebuješ mít B+E? Citovat
mypex Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Karavany zatím netahám, ale chci začít. Zatím podle toho co jsem zjišoval tak na tažení karavanu by měl stačit ŘP sk. B (podle nové vyhlášky) resp. podle několika výkladů vyplývá, že s béčkem lze tahat soupravu do celkové hmotnosti 3.5 tuny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.