Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, zvažoval bych.

Máš to dost daleko, z Hranic do Třebíče, pro nějaké reklamace. A původ v I.

Za tolik peněz bych si to rozmyslel, případně koupil něco blízko.

Odesláno

Původ Itálie - proč ne? Dívám se po 2.0 HDi a těch moc není. Tohle má i docela rozumný poměr nájezd / motorizace / cena. Zajedu na to mrknout a uvidím.

Odesláno

Původ Itálie - proč ne? Dívám se po 2.0 HDi a těch moc není. Tohle má i docela rozumný poměr nájezd / motorizace / cena. Zajedu na to mrknout a uvidím.

Odesláno

Protože jedinou zárukou najetých km a stavu je prodejce. Ale kdo mu to vezl na podvalu a zda něco dělal s tachometrem, to se nikdy nedozvíš. Nechej si tady vyjet historii podle VIN - aspoň něco.

Buď nanejvýš podezřívavý - než bude pozdě.

Odesláno

Podezřívavý jsem. I vůči těm km. Proto se na to jedu podívat. Pokud by to byla nějaká předváděčka z Itálie, tak bych tomu věřil. Myslíš, že by si salon Peugeotu chtěl dělat špatné jméno díky stočeným km? Já nevím, proto jsem právě položil dotaz, abych získal názory. Peugeota jsem nikdy nekupoval. Měl jsem za to, že pokud to prodává salon, tak je to obdoba Das Welt Auto u koncernu....

Odesláno

Takže v ČR jsou obecně nová auta stále jedny z nejlevnějších, přesto má pro někoho/dealera Peugeot ekonomický smysl dotáhnout předváděčku z Itálie. Čím to je:myslim:myslim

Proč si Ital tu předváděčku nekoupí???

Odesláno

platí se tam daň podle objemu, dvoulitr už je luxus, navíc 5008 je velké auto, záleží odkud je, ale obecně - blbě se s tím parkuje (parkovací místa jsou obvykle minimálně o půlmetr kratší), blbě se s tím všude zajíždí, při pojíždění to hrozně žere a cen PHM v Itálii jsou pekelný.

Klidně bych věřil, že to má tak málo najetý. Někdo si to koupil na dlouhý cestování a možná zjistil, že to nepotřebuje, že se mu jen prodraží.

[upravil dne 25.4.2014 15:05 od Pacho69]

Guest minimaxa
Odesláno

Proč myslíš eltone, že je Multipla stejně dlouhá jako krátká Fobie :aut Bo mista je malo pičo :D

Odesláno
V každém případě, ihned si napiš o VIN a nechej si ho tady zkontrolovat.

[upravil dne 25.4.2014 14:05 od P607Olda]

Díky za odkaz :super

Odesláno

No i multipla je na italský poměry auto jako kráva.

Jinak Ital má problém s místem i v činkvečentu, stále nechápu jejich problém \"vtěsnat\" na dálnici dvě vedle sebe do tunelu... Fakt zásadně střídavá jízda, vedle sebe jezdí v tunelech jen cizinci s velkýma autama, Italové skoro nikdy...

Odesláno
Takže v ČR jsou obecně nová auta stále jedny z nejlevnějších, přesto má pro někoho/dealera Peugeot ekonomický smysl dotáhnout předváděčku z Itálie. Čím to je:myslim:myslim

To nevím, ale předváděček je obecně hodně. Mrkni na stránky jakéhokoliv výrobce. Volkswagen třeba nabízí Tourany z Německa. Nájezd 15 000 km, rok 2011 - 2013...

Odesláno

To nevím, ale předváděček je obecně hodně. Mrkni na stránky jakéhokoliv výrobce. Volkswagen třeba nabízí Tourany z Německa. Nájezd 15 000 km, rok 2011 - 2013...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...