Shocker Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Zdravim podarilo sa mi z kluca nestastnou nahodou vytratit transpodner co vidite na obrazku. Chcel by som sa opytat, ci by mi stacilo zohnat taky isty typ transpondera a dat ho len nakodovat alebo musim riesit novy kluc? Novy kluc by ma vysiel na 60€ a ten transponder som nasiel na internete za 5€. Otazne je ci by sa to dalo nakodovat tak aby mi ten kluc opat fungoval (lebo momentalne nejde nim nastartovat ale auto otvori) a co by to nakodovanie vlastne stalo a kde by sa to dalo spravit. Dakujem. Citovat
P607Olda Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Zeptej se v klíčové službě. Mně takto nakopírovali klíč i s transpondérem, bylo to auto z r. 2000. Nepíšeš, jaký je rok výroby. Citovat
P607Olda Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Anebo se zeptej v Peugeotu, zda by naučili auto na jiný transpondér, a za kolik. Citovat
Dave_k Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Jelikož ztratil chip tak není podle čeho kopírovat (pokud nemá náhradní). Chce to vědět jakej typ chipu tam byl, sehnat jej a přes diag pomocí 4místného kódu napárovat k autu. Citovat
Shocker Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 No mal by to byt presne ten transponder co je aj na tom obrazku tam hore \"ID46 PCF7936 Transponder Chip\" Peugeot 206 2002-2006. Nahradny kluc mam este ak by to nejako mohlo pomoct (vid obrazok). Som myslel, ze by mohlo stacit kupit len ten transponder za par eur a nacipovat ho na zaklade toho nahradneho kluca co mam. Ze proste chlapik co to robi by ten nahradny kluc vlozil do dakej masiny vedla neho by pripojil ten transponder a proste by len ten kod nakopiroval donho. Popripade mam este kartu kde je nejaky stieraci kod na kluc. Len vobec neviem ako to funguje preto sa snazim nejako zistit co sa s tym da robit. Ci sa mi ta este nejako ten stary kluc kde je aj central zachranit. Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Kúp čip, zajdi so všetkým čo máš do Peugeotu a podla origo papierov to môžu naparovat. Alebo v Detve je chlapík co sa venuje Peugeotom, možno by to vedel. Citovat
pito.za Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Ked kupis len cip tak podla mna prestane fungovat dialkove po nahrati klucov.Asi bude pre teba lepsie dat naklonovat ten jestvujuci kluc. Citovat
P607Olda Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Ze proste chlapik co to robi by ten nahradny kluc vlozil do dakej masiny vedla neho by pripojil ten transponder a proste by len ten kod nakopiroval donho. Přesně tak mi to udělal. A planžetu (kovový klíč) nakopíroval klasicky. V normálním klíčařství. Stálo to 1200 Kč. Citovat
Shocker Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 Super, dakujem za rady. Pojdem teda pozriet do kluciarstva a popytam sa nato. Toto som potreboval vediet ci sa to vobec da takto vybavit. Citovat
Shocker Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Este taka otazocka, je mozne ze ten cip v kluci tam ani nema byt ale je sucastou plosneho spoja? Kluc som rozoberal len doma v izbe ked som menil baterku kvoli dialkovemu ovladaniu, nezda sa mi ze by som nieco odtial vytratil, vsetko som prehladal v izbe a nenasiel absolutne nic, preto sa pytam. Jedna sa o rocnik 2003. Dakujem. [upravil dne 6/5/14 08:16 od Shocker] [upravil dne 6/5/14 08:16 od Shocker] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.