Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bych ju poslal takto a byl by klídek:

Praha hl.n. přestup na Metro 17:11

Vlak R 949 Bohumil Hrabal - Hradec Králové hl.n. 18:51 odj.: 19:05 Vlak Sp 1959

příj.: Třebechovice p.Orebem 19:18

Odesláno

Poslední dva pány si dovolím odhadnout, že v životě nebyli ženatí a tak netuší, že i s tchýní (ať už je jaká je) je potřeba vycházet. Je to - ať už se nám to líbí nebo ne - člen rodiny a je tedy potřeba se k ní i tak chovat. Vše je jen o toleranci

Odesláno

Jo vycházet s ní je třeba i když někdy je to hodně složité...ale na ulehčení vtipkovat taky není od věci...přeci jen tchýně je už dlouhověké téma pro spousty vtipů :)

Odesláno

Ano, i s tchýní je potřeba vycházet, je to člen rodiny a vše je jen o toleranci. Jenže tohle musí mít na paměti a respektovat to OBĚ strany, v tom bývá ten problém. Podstrojovat tchyni, která je protivná a dělá zle, nemá sebemenší smysl.

Ona to byla spíš taková srandička a popíchnutí, ale jak se říká, na každém šprochu :) Já mám třeba skvělou tchyni, s kterou si tykáme (abych taky háčkovi na divoké vodě, kde jsme spolu párkrát byli, vykal :D ), ale třeba do Budějc jezdí žluťákem a nedělám ji taxík. Prostě uděláme pro sebe leccos, ale především se snažíme druhého nezneužívat jen kvůli své pohodlnosti. A funguje to opravdu jen když to mají na paměti OBĚ strany a chovají se podle toho.

Odesláno
Poslední dva pány si dovolím odhadnout, že v životě nebyli ženatí a tak netuší, že i s tchýní (ať už je jaká je) je potřeba vycházet. Je to - ať už se nám to líbí nebo ne - člen rodiny a je tedy potřeba se k ní i tak chovat. Vše je jen o toleranci

Když dovolíš tak já osobně ženatý jsem už podruhé ale je fakt že teď s tchýní vycházím v pohodě i když na druhou stranu někdy má opravdu své dny akorát tak na zabití. O tchýni z prvního manželství se radši vyjadřovat nebudu protože to byla totální meg..a a hovězí. Navíc ať je tchýně jaká je, tak sranda na odlehčení musí trochu být.:D

Odesláno
Taxík ji nedělám, jedem tam všichni, takže ji vezu s sebou:aut :D vyšel na mě černý petr no :aut

[upravil dne 25/4/14 10:01 od Fruktis]

Potom je to jiné a vlakem je to zbytečnost, já právě myslel že ju tam povezeš solo proto jsem ti navrhnul vlakem.

Odesláno

Ne :D...jinak by jela vlakem či busem...

Jen je prostě na vše hrr a honem...a pak jsem nervozní a budu ošklivý na ostatní řidiče co se přede mnou potáhnou :) Ovšem když mě namíchne ještě před čerňákem tak ji přibrzdím na bus :aut:roker

Odesláno

U ČKD je ten poslední z kruháků na obchvatu - od Prahy vpravo HK, rovně Náchod, vlevo Jičín ...

[upravil dne 25/4/2014 11:14 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...