JJEENNDDAA Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 určitě ženská skupina bude! jede moje, tvoje, nějaké ženy od 2ReQ. nevím bylo by fajn aby každý napsal jestli pojede žena a další skupina je mládež do 18let Citovat
2ReQ Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Já dodávám,že z mé skupinky pojedou minimálně 2 ženy MirekCC: jak to? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Pěkně se nám to rozpadá...nedá se nic dělat Citovat
KingSpade Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Ty vole...nedělejte Zagorky, já si musel zpojízdnit auto abych se mohl dostavit Citovat
Pepito Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 určitě ženská skupina bude! jede moje, tvoje, nějaké ženy od 2ReQ. nevím bylo by fajn aby každý napsal jestli pojede žena a další skupina je mládež do 18let Když budou věkové kategorie,tak můj syn Kuba má 16 let Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Pepito můžu vás tedy přesunout z váhajících?? Citovat
Pepito Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Můžeš,ale mám to s prací tak,že nevím kdy budu muset vyjet na poruchu i o víkendu,proto nic už raději neslibuji Citovat
2ReQ Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Pepito: snad to klapne a budeš moct nerušeně dojet KingSpade: opraveno? Tak to je SUPER !!! elton: škoda Snad se to nerozpadne lidi úplně! Je třeba utužit tento kraj, aby se mohlo slézat častěji Citovat
ChouLu Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Radši se pojďte všecí slézat na jarní velkej Citovat
2ReQ Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Hele,tolik našinců Ti tam nedojede nejdříve musíme snad utužit lidi tu a pak je tahat jako celky na velké,ne? tu je lidí,co se clubu vyhýbá a na velké je hned tak nedostaneš takže je třeba je naučit malým a pak velkým pěkně popořadě ChouLu: a s Tebou to jak vypadá? Stále váha? Citovat
ChouLu Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Já jsem rozcestovanej, takže je to jak na horské dráze.. záleží co mi ještě řekne @re a jak budou v autosalonu... pokud vše klapne tak dorazím... Citovat
2ReQ Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Já vím,že je to OT, ale má ještě to Coupé? Protože jsem ho vídal v jednom bazaru v Přívoze ... Citovat
elton Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 @re jezdívá sem tam na velké. Havířov mi nevyjde, protože malej má rok a celá family dorazí mu popřát a nechat se pohostit. A v červnu jestli mi to klapne jak si to představuji, tak bych se měl na sraze ukázat na chvíli, v rámci cesty do Brna pro ženu na letiště. Ona přiletí večer v osm do Brna a já tvrdě vysvětluji tchýni, že si má vzít děti už ráno, protože musím ještě něco vyřídit v jižních čechách. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. květen 2014 Autor Odesláno 9. květen 2014 Já vím,že je to OT, ale má ještě to Coupé? Protože jsem ho vídal v jednom bazaru v Přívoze ... zhruba před čtvrt rokem v bazaru u janíka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.