Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
určitě ženská skupina bude! jede moje, tvoje, nějaké ženy od 2ReQ. nevím bylo by fajn aby každý napsal jestli pojede žena a další skupina je mládež do 18let

Když budou věkové kategorie,tak můj syn Kuba má 16 let :papa

Odesláno

Pepito: snad to klapne a budeš moct nerušeně dojet :)

KingSpade: opraveno? Tak to je SUPER !!! :)

elton: škoda :(

Snad se to nerozpadne lidi úplně! Je třeba utužit tento kraj, aby se mohlo slézat častěji :)

Odesláno

Hele,tolik našinců Ti tam nedojede :D nejdříve musíme snad utužit lidi tu a pak je tahat jako celky na velké,ne? :D tu je lidí,co se clubu vyhýbá a na velké je hned tak nedostaneš ;) takže je třeba je naučit malým a pak velkým ;) pěkně popořadě :)

ChouLu: a s Tebou to jak vypadá? Stále váha? ;)

Odesláno

Já jsem rozcestovanej, takže je to jak na horské dráze.. záleží co mi ještě řekne @re a jak budou v autosalonu... pokud vše klapne tak dorazím...

Odesláno

@re jezdívá sem tam na velké. Havířov mi nevyjde, protože malej má rok a celá family dorazí mu popřát a nechat se pohostit.

A v červnu jestli mi to klapne jak si to představuji, tak bych se měl na sraze ukázat na chvíli, v rámci cesty do Brna pro ženu na letiště. Ona přiletí večer v osm do Brna a já tvrdě vysvětluji tchýni, že si má vzít děti už ráno, protože musím ještě něco vyřídit v jižních čechách. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...