pagot Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Dneska sednu do pazouta teplo jako blazen zapnu klimu a nic:D Takže musim naplnit klimu už nespina kompresor ALE... Vubec nevim proc me to bez zapnute klimatizace jenom topí Venku je vyrazne chladnejsí vzduch nez jde do auta . Nastavim treba 20c venku je 19c ve stinu v kabine ale tak 27 z ventilatoru jde vyrazneji teplejsi vzduch nez je venku,jako by to vubec nemixovalo sdudeny z venku? Regulace ale funguje,kdyz v aute nastavim 30 fouka jeste vyrazne tepleji Jak bylo chladneji treba 10c tak to drzi bez problemu nastavenou teplotu. Kdyz sla klima a jezdil jsem sni ,jsem vyhrad v 607 funguje suprove. Vse jakoby funguje prepinani auto/man i regulace ventilatoru v manualu Setkal se nekdo s touto chybou?? nebo to neni chyba ale je to stavene jenom na AC? Kdyz bude opravdu teplo tak bych se nedivil ale smazit se dneska ?kdyz nebylo vic jak 20 ve stinu ? Dekuji za radu Citovat
koblih69 Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Většinou to funguje tak, že pokud výrazně snížíš teplotu uzavře se vnejší klapka aby se interiér rychleji vychladil, ale protože ti nejde klima tak jen ženeš vnitřní vzduch. Klimu asi nemá smysl plnit bude nejspíš děravý chladič. Citovat
P607Olda Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Taky mi to 607 dělala. Klima byla OK, ale já jsem chtěl ušetřit, prostě jezdil lesem pomalu. Takže při asi 18 stupních jsem vypnul klimu, případně trochu otevřel okno (vnitřek byl vyhřátý). Z výdechů šel vysloveně teplý vzduch. Proč, to nevím. Ale nemusíš hledat závadu, prostě to tak je. Jakmile jsem zapnul klimu, bylo vše OK, ledový vzduch. [upravil dne 24.4.2014 09:21 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Celkově mám z aut vyzkoušeno (i s jednoduchou manuální klimou), že vydržet bez klimy se dá do venkovní teploty 16 stupňů. Při 17 už je v autě horko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.