dejf94 Odesláno 1. leden 2021 Odesláno 1. leden 2021 (upraveno) Zdravím, Máte niekto skúsenosť s aktualizacou SW keď tam nieje original verzia, ale upravená s českým jazykom ? V peugeote v Nitre im to nešlo urobiť. Mám tam starú verziu 2.06 či také niečo, a predpokladám že kvôli tomu mi ani nejdú aktualizovať mapy. Upraveno 1. leden 2021 uživatelem dejf94 Citovat
TEUSE Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 Nejdřív odpověď tady dejf94: zkusil bych dát nejdřív 2.06 bez CZ a pak 2.86 a tam pak dohodit CZ to zkoušeli či jak to dopadlo? Teď pár mých otázek: Aktualizoval jsem pár map z různých balíčků aktualizací ale ne všechny, tak asi ty co mám už aktuální, poznám podle datumu na konci těchto aktualizovaných balíčků že? (viz. Foto) a je normální, že to po mě nechtělo ten vygenerovaný kód podle VIN viz. Jen obrázek č.2 kterému nerozumím? A jak zobrazím teď tu verzi FW a map? Než sem aktualizoval mapy, tak sem podržel dlouze čudlík navigace ale teď to restartovalo jen systém, tak nevím, nebo sem se spletl? Btw. A kdy vyjdou zase nové aktualizace map? Citovat
dejf94 Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 Dá sa downgradovať verzia na staršiu ?? Skúsim teda, diky Citovat
MJSytic Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 @dejf94 Downgrade ne, ale můžeš zkusit postupný upgrade. Ono by se to i tak mělo dělat. Že z té 2.06 půjdeš postupně až k té 2.86 @TEUSE Pokud to nechtělo licenci, tak jí máš buď přiloženou u map a nebo máš to ověřování vypnuté. Info o systému zobrazíš podržením tlč. Setup. Mapy vyjdou zase zhruba za měsíc, ale podklady budou jako vždy cca rok staré, takže odhadem "jaro 2020". Citovat
dejf94 Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 @MJSytic skúšal som aj postupne no nešlo to vôbec Citovat
MJSytic Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 Tak to bude chtít asi nějaký odborný zásah. Já se do FW raději nikdy nevrtal, takže víc neporadím Citovat
dejf94 Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 No ono čo je odbornejší zásah ako v peugeot servise v ktorom to tiež nevedeli? Citovat
MJSytic Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 No prostě nějaký specializovaný servis. V Peugeotě se tím už nikdo zabývat nebude, když to není v záruce. Pro ně je to jen zdroj případných problémů Citovat
TEUSE Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 před 39 minutami, MJSytic napsal: @TEUSE Pokud to nechtělo licenci, tak jí máš buď přiloženou u map a nebo máš to ověřování vypnuté. Info o systému zobrazíš podržením tlč. Setup. Mapy vyjdou zase zhruba za měsíc, ale podklady budou jako vždy cca rok staré, takže odhadem "jaro 2020". No mám k tomu CDcka originál map z roku 2014, tak nevím... Ale ČR mám dle všeho aktuální že? Další upgrade map by měl být taky bez problémů ne? Díky Citovat
MJSytic Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 To já nevím, jestli to máš aktuální. Na obrázku máš vidět jen jednu část Evropy v aktuální verzi. Jestli je to ta správná, kde je ČR, těžko říct. Musíš mít aktuální verzi "NORTH_WEST_EASTERN_EUROPE" tam spadá ČR. Ne jak si většina myslí, že je v "MIDDLE_EUROPE" Další upgrade snad bez problémů bude, ale to nikdo neví. Třeba to Peugeot zařízne a kdo si to nekoupí, bude mít smůlu Citovat
TEUSE Odesláno 6. leden 2021 Odesláno 6. leden 2021 No jak říkáš taky sem si myslel že middle no radši sem ale aktualizoval všechny tyto balíčky více států, tak to bych měl teda mít aktuální... no u těch nových map uvidíme, až to někdo vyzkouší, jestli mu to půjde... Citovat
baffy Odesláno 7. leden 2021 Odesláno 7. leden 2021 V 1. 1. 2021 at 21:53, dejf94 napsal: Zdravím, Máte niekto skúsenosť s aktualizacou SW keď tam nieje original verzia, ale upravená s českým jazykom ? V peugeote v Nitre im to nešlo urobiť. Mám tam starú verziu 2.06 či také niečo, a predpokladám že kvôli tomu mi ani nejdú aktualizovať mapy. Čo znamená že nejdú respektíve čo ti to vypíše za chybu ,alebo sa to len nespustí? Citovat
dejf94 Odesláno 7. leden 2021 Odesláno 7. leden 2021 (upraveno) @baffyAsi päť minút mi píše že kontroluje dáta, potom mi naskočí hláška že Médium nieje kompatibilné alebo je poškodené. Formatované na FAT32, skúšal som viac usb klúčov. Skúšal inštalovať 2.21ku, menšiu verziu som nenašiel. Upraveno 7. leden 2021 uživatelem dejf94 Citovat
Akoc Odesláno 7. leden 2021 Odesláno 7. leden 2021 Niekde som čítal, že komusi pomohlo, keď USB kľúč naformátoval na FAT32 plným formátovaním (nie rýchlym). Citovat
baffy Odesláno 7. leden 2021 Odesláno 7. leden 2021 Mno v Nitre Vás teraz strážia policajti ,tak je to dosť blbý time .Som z Levíc ,žeby sme to skúsili očekovať. Jednu RT5 sme vedeli spraviť iba tak ,že sa cez mirascript sformátoval mapový oddiel na rádiu.To bol chalanisko niekde od Topolčian a za boha to tam nešlo inštalovať Citovat
dejf94 Odesláno 7. leden 2021 Odesláno 7. leden 2021 před 28 minutami, Akoc napsal: Niekde som čítal, že komusi pomohlo, keď USB kľúč naformátoval na FAT32 plným formátovaním (nie rýchlym). Robil som to presne tak @baffy Ja by som sa kľudne zastavil Niekedy cez týždeň ak sa ti bude dať Citovat
baffy Odesláno 8. leden 2021 Odesláno 8. leden 2021 dejf94 Väčšinou som už okolo 16tej hodiny doma ,takže v pohode. Citovat
vojtakmin Odesláno 21. leden 2021 Odesláno 21. leden 2021 Jen pro zajímavost, dnes jsem v autorizovaném servisu podstoupil aktualizaci firmware v RT6 z verze RNEG2.07.A.3 na 2.86 za cenu 1200Kč. Pokud bych chtěl jen CD bez instalace, tak to by bylo za 350Kč. Jo a za instalaci neručí (pokud by selhala). Citovat
jarokare Odesláno 21. leden 2021 Odesláno 21. leden 2021 Tak jestli ti tam dali i češtinu , tak to je dobrá cena ... Citovat
vojtakmin Odesláno 21. leden 2021 Odesláno 21. leden 2021 (upraveno) Je to bez češtiny. Dal jsem na radu tady na foru a instalaci svěřil servisu. Upraveno 21. leden 2021 uživatelem MJSytic po sobě následující příspěvky se necitují Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.