Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

ja mam tiez s tym dlhodobo problem, musim aktualizovat mapy po jednej, pretoze mam asi len 400MB volneho miesta na karte, a ako sa postupne kazkou aktualizaciou mapy zvacsuju, tak miesta je menej a menej... Skusal som aj vybrat kartu a preklonovat vsetky 3 particie na 32GB kartu, ale system ju nezobral. Tak som aspon z karty v Pc vymazal anglicko a spanielsko s portugalskom, aby som mal chvylku pokoj

Odesláno

Zdravím Vás. Jsem taky relativně novým majitelem 508 2,0 BlueHdi 150, rv. 2014 po FL. Nějakou dobu už čerpám s tohoto fóra, ale nerad zakládám duplicitní vlákna, takže se snažím všechno pročíst tak, abych našel to co hledám. Nedávno mi taky nevigace oznámila, že jsou k dispozici nové mapy. Vzhledem k tomu, že mám auto 2014, tak ještě nejsou ke stažení na stránkách Peugeot. Díval jsem se na postup upgradu nav. na YT, ale moc chytrý z toho nejsem a nerad bych to podělal. Myslím, že nejsem na tyto věci levý, ale ty postupy se liší. Chtěl bych poprosit třeba "cvrla" jestli by mi neposlal na sz postup krok po kroku. Mám dotykovou navigaci.  Díky David

Odesláno

Zdravím, jsem vlastníkem Peugeot 5008, r.v. 2013, kdy v současné době mám problém s rádiem/navigací. Systém nepravidelně spadne a poté opět naskočí. Čas se opakovaně opožďuje a je potřeba ho upravovat.

Aktuální verze:  rneg_D_R40b_R40.03

Je možnost nějaké aktualizace? Poradí mi někdo? Díky

navigace.jpg

Odesláno

Ahoj, Poslete mi prosím postup, 508 RXH 2012. Rneg Je asi ještě původní, mapy staré.

uz jsem se na to kdysi davno, chystal, ale byl tam nějaký problém s aktualizaci RNEG. 

diky za SZ

Odesláno

Zdravím, jsem čerstvě vlastníkem P508 2016. Potřeboval bych nahrát mapy Evropy, momentálně je tam jen mapa Francie.

Pomohl by mě někdo jak na to?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...