ArmyDOG Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Dobrý den. Ze zadní nápravy se linou kovové zvuky. Diagnostikovane s největší pravděpodobností na ramena zadní nápravy. Rok: 2004 Najeto :150000km Je možné si je vyměnit sám v dílně? Kolik stojí materiál? Tip na dobrou cenu? Ideálně kdyby by video návod. Když bych to dělala/nechal udělat co je dobré udělat zároveň >maznicky ? Citovat
P607Olda Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Je dobré nechat do udělat u spolehlivé firmy. Cena asi 7000. Např. doporučuju: Tel. 583 411 572 Citovat
ArmyDOG Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 Jsem z Brna. To je trochu z ruky. Citovat
P607Olda Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Na to nehleď. Když je to dobře udělané. A můžeš stát u toho. Mazničky: je tady návod, ale není úplně jisté, zda se mazivo dostane tam, kam má. Servis říká, že to nemá cenu. Repas ti zase vydrží asi 10 let, podobně jako nové. Už víc přesvědčovat nebudu, každý může mít svůj názor. Můj je tento, i s ohledem, že jsi z Brna. Citovat
ChouLu Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Já taky jel s nápravou 150km... 150 tisíc je odpovídající na KO nápravu... Citovat
command Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Ja som si robil zadnu napravu doma ono zalezi ake mas skusenosti odhodlanie a hlavne naradie. Napr ak mas ramena moc vymlatene a potrebujes ich vyvlozkovat tak doma to len tak nespravis. Ja som ich nemal natolko vymaltene boli len loziska znicene takze vymena loziska a capu napravy. tu je aj navod ak budeš nahodou potrebovat je to na tebe ci das niekomu alebo sam mna materaila vysiel na cca 90 eur 30€ cap a 15€ lozisko. Repas zadnej napravy Citovat
command Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 doma to sám nezvládnešNepovedla by som kto chcea vie zvladne. Citovat
mxmen Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 command : nevím jak ty, ale já už jsem dělal repas asi 20 náprav a múžu říct že přelisovat čepy je docela boj a to mám k dispozici 50t lis. Pokud s tím nemá zkušenost a patřičné vybavení tak bych mu doporučil se do toho nepouštět a dát to někde udělat. Vyměnit jen ložiska a čepy nechat je prasárna bez výsledku Citovat
command Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 command : nevím jak ty, ale já už jsem dělal repas asi 20 náprav a múžu říct že přelisovat čepy je docela boj a to mám k dispozici 50t lis. Pokud s tím nemá zkušenost a patřičné vybavení tak bych mu doporučil se do toho nepouštět a dát to někde udělat. Vyměnit jen ložiska a čepy nechat je prasárna bez výsledku Asi ides na to nejak zle ja som nemal ani 50t lis a dokazal som ich vymenit Citovat
čarokněžník Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 hele jen takovej napad ale neslo by ten cep strcit do mrazaku a pri montazi do rameno rozehrat autpgeenem? to by taqm pak vklouzlo jak ryba do vody nee? Citovat
mxmen Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 nejde o nandání,ale o demontáž, bývá to někdy přirezlé. Zpětná montáž už je hračka. Až budu dělat další dám sem krátké video,pro představu Citovat
command Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 Ja by som dal tiez kratke video ale asi ich budem menit az za par rokov ak vobec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.