Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. Ze zadní nápravy se linou kovové zvuky. Diagnostikovane s největší pravděpodobností na ramena zadní nápravy.

Rok: 2004

Najeto :150000km

Je možné si je vyměnit sám v dílně? Kolik stojí materiál? Tip na dobrou cenu? Ideálně kdyby by video návod.

Když bych to dělala/nechal udělat co je dobré udělat zároveň >maznicky ?

Odesláno

Na to nehleď. Když je to dobře udělané. A můžeš stát u toho.

Mazničky: je tady návod, ale není úplně jisté, zda se mazivo dostane tam, kam má. Servis říká, že to nemá cenu. Repas ti zase vydrží asi 10 let, podobně jako nové.

Už víc přesvědčovat nebudu, každý může mít svůj názor. Můj je tento, i s ohledem, že jsi z Brna.

Odesláno

Ja som si robil zadnu napravu doma ono zalezi ake mas skusenosti odhodlanie a hlavne naradie. Napr ak mas ramena moc vymlatene a potrebujes ich vyvlozkovat tak doma to len tak nespravis. Ja som ich nemal natolko vymaltene boli len loziska znicene takze vymena loziska a capu napravy. tu je aj navod ak budeš nahodou potrebovat je to na tebe ci das niekomu alebo sam mna materaila vysiel na cca 90 eur 30€ cap a 15€ lozisko.

Repas zadnej napravy

• O 4 týdny později...
Odesláno

command : nevím jak ty, ale já už jsem dělal repas asi 20 náprav a múžu říct že přelisovat čepy je docela boj a to mám k dispozici 50t lis.

Pokud s tím nemá zkušenost a patřičné vybavení tak bych mu doporučil se do toho nepouštět a dát to někde udělat. Vyměnit jen ložiska a čepy nechat je prasárna bez výsledku

Odesláno
command : nevím jak ty, ale já už jsem dělal repas asi 20 náprav a múžu říct že přelisovat čepy je docela boj a to mám k dispozici 50t lis.

Pokud s tím nemá zkušenost a patřičné vybavení tak bych mu doporučil se do toho nepouštět a dát to někde udělat. Vyměnit jen ložiska a čepy nechat je prasárna bez výsledku

Asi ides na to nejak zle ja som nemal ani 50t lis a dokazal som ich vymenit :D
Odesláno

nejde o nandání,ale o demontáž, bývá to někdy přirezlé. Zpětná montáž už je hračka. Až budu dělat další dám sem krátké video,pro představu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...