Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poplatek-potvrzení alternativních rozměrů +

Poplatek-potvrzení alternativních rozměrů +   

2 hlasy

1. 1. Poplatek-potvrzení alternativních rozměrů +

• 20,-Kč
      0
    • 50,-Kč
      29
    • souhlasím
      25
    • nesouhlasím
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem psal Gabrielovi 307 po SZ. Tady u nás ve Zlíně to funguje tak, že člověk zajde na úřad a požádá o zapsání a dopsání všech kol i alternativních do velkého TP. Na úřadě mají seznam všech kol, které se dávali na běžné vozidla, mají to v takovém registru a vidí všechny, které jsou schváleny výrobcem. Takže není nutné to takto přeposílat přes Peugeot SK. Alespoň tady ve Zlíně ne. Na úřadě mi dopsali všechny 15\" i 16\" plus rozměry pneu, které mohu na autě mít. Samozřejmě 17\" ne, to není schválené od peugeotu..

Guest Scratch
Odesláno

JA TOMU nerozumim, ty jsi schopen mi nechat zapasat na coupe i na sedana treba 17tky, nebo 18tky?

Odesláno

...

bude účtován poplatek za zprostředkování potvrzení(v Peugeotu se nic neplatí-dělá to zadarmo)

...

[upravil dne 13/4/14 21:56 od Gabriel 307]

Zadarmo to dělá patrně u aut do staří pár let, u starších se jedná o informace z archivu a ty se platí.

Nevíš, do jakého roku výroby je to zadarmo a pak za poplatek? (informace z archivu)

Není to odvozeno od aut, které se sem oficiálně dováželi?

Díky za info.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...