Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si pořídil taky 407mu, potřeboval jsem rodinný vůz:), volba byla celkem jasná. Skok z 306ky je to velký:) Auto mám chvilku, zatim se s ním seznamuji, čeká mě nějaký servis a jinak doufám, že budu jen jezdit;). Na hraní jsem si nechal 306ku:myslim:D. Něco málo o autě je to r.v. 2005, 2.0 HDi, polokůže, výbava pro mě dostačující, nejsem nějakej znalec, tak ani nevim přesně co je to za označení. Tady pár fotek. Když bude nějaký problém, věřim, že poradíte:)

1ootmt.jpg

2e3pxr6.jpg

2en8gzo.jpg

zx1mb8.jpg

119bgwn.jpg

14noaw6.jpg

2rrpim1.jpg

[upravil dne 29/4/14 10:13 od Stráňa]

[upravil dne 29/4/14 10:23 od Stráňa]

Upraveno uživatelem Stráňa
Odesláno

výbava pro tebe dostacujici ... jsi pobavil :) mas nahodou velmi peknou vybavu - vidim parkovaci asistent, tempomat, vyhrev sedacek ... \"chybi\" uz jen navi a kuze a mel bys prakticky \"top\" :papa

Odesláno

no a jinak mě čeká výměna černajícího displeje, známá to věc:), kdyby jste měl někdo tip kde sehnat za dobrou cenu, kledně napište:cool:...jinak asi koupim novej z peugeotu je na něj teď 30% sleva, ale i tak to je dost:(

Odesláno

Stráňa-ať slouží a dělá ti jen radost

StibTo -výbava pro tebe dostacujici ... jsi pobavil :) mas nahodou velmi peknou vybavu - vidim parkovaci asistent, tempomat, vyhrev sedacek ... \"chybi\" uz jen navi a kuze a mel bys prakticky \"top\" :papa

do topu chybí dosti:např.elektrické sedačky,přední parkače,JBL,xenony,kož.volant,el.sloupek s pamětí,zadní roletky atd....

Odesláno

chuck11: diky snad bude;)...k ty vybave, zase jsem o neco chytrejsi, no jinak kozeny volant mam, jestli teda neni vic tipu, zadni roletky taky, jestli to jsou ty sitky na zadnich bocnich oknech, ostatni nemam...to JBL me zajima to je nejaky origo audio dodavany?

Odesláno

Stráňa : JBL je se zesilovačem takový o hoodně lepší audio systém u 407 navíc doplněný subwoofrem v kufru.Oproti obyč audiu je to nesrovnatelný rozdíl v kvalitě poslechu.

Odesláno

JJ další z příplatkové výbavy-obsahuje krom jiného i zesilovač a SUB v kufru.

Bližší info o dodělání třeba zde:

;)

John byl o minutku rychlejší :D

[upravil dne 14.4.2014 20:12 od chuck11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...